• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Pobijedićemo i u Litvaniji!

"Bila bi katastrofa da sada sve prokockamo, ali uvjeren sam da ćemo slaviti u Kaunasu", rekao je selektor BiH poslije meča sa Lihtenštajnom (4:1).

 Sušić: Pobijedićemo i u Litvaniji! Izvor: MONDO

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić optmističan je poslije ubjedljive pobjede nad Lihtanštajnom (4:1).

"Zmajevi" su napravili prvi odlučujući korak na putu ka Brazilu u petak u Zenici, a ključni korak trebali da ostvare u utorak u Kaunasu u posljednjoj utakmici kvalifikacija za Mundijal 2014. godine.

"Nisam sumnjao da nećemo pronaći rješenje za Lihtenštajn. Vidjela se razlika u kvalitetu i samo je bilo pitanje vremena kada ćemo postići prvi gol. Na brzinu smo dali četiri pogotka i možda su se igrači malo zasitili", izjavio je Sušić za BHT 1 poslije utakmice.

On je dodao da je meč bio sličan onom rekordnom (1:8), ali da su "zmajevi" u drugom poluvremenu možda malo i nesvjesno bili mislima u Kaunasu.

"Rekao sam na poluvremenu da igraju pametno, da pokušaju dati jo jedan-dva gola. Najvažnije je da smo pobijedili, sve je na nama, a utakmica u Grčkoj nas ne interesuje",
dodao je selektor.

Sve oči navijača BiH u narednim danima biće uprte u selekciju Litvanije.

"Gledao sam prvo poluvrijeme susreta Litvanija - Letonija (2:0). Radi se o mladoj ekipi sa novim selektorom. Bila bi katastrofa da sada sve prokockamo, ali uvjeren sam da ćemo pobijediti i u Kaunasu".

Jedan od najboljih igrača "zmajeva" večeras Zvjezdan Misimović takođe je zadovoljan upisanim bodovima i nikako ga ne zanima šta će uraditi Grci.

"Imamo sve u našim rukama, uopšte nas ne interesuje Grčka. Oni nas moraju da gledaju, a ne mi njih", dodao je Misimović.

(MONDO, foto: Anadolija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC