• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Honda "bez blama"

Trenutno najbolji japanski fudbaler iskulirao brojne novinare iz svoje zemlje poslije poraza od Srbije. Nepoštovanje pokazao i prema Stankoviću.

 Honda "bez blama" Izvor: MONDO

Više od 50 japanskih novinara doputovalo je u Srbiju da izvještava sa prijateljske utakmice "orlova" i "samuraja" u Novom Sadu.

Logično, mnogo više ih je zanimala njihova reprezentacija koja se prirema za predstojeći Mundijal u Brazilu, nego oproštaj Dejana Stankovića.

Po završetku utakmice preplavili su miks zonu i čekali igrače Japana. Nadali su se izjavi prve zvijezde svoje selekvije Keisukea Honde, ali ih je as moskovskog CSKA i želja brojnih velikih klubova "ohladio". Bez i da ih je pogledao, Honda je prošao pored ogromne grupe novinara i zaputio se u autobus.

Bila je to neprijatna situacija i za nas koji smo je posmatrali sa strane. Zato smo zamolili japanskog kolegu da nam objasni o čemu je riječ.

"To je normalno sa njim. Nikada ne daje izjave", rekao nam je.

Takve "ispale" nisu nepoznate i srpskim novinarima, ali rijetko se dešavaju poslije prijateljskih mečeva. Doduše, Aleksandar Ignjovski je u petak vješto izbegao prolazak kroz miks zonu, pa nije bilo prilike da mu se postavi pitanje šta misli o javnoj kritici svog trenera iz Verdera Robina Duta na račun Siniše Mihajlovića, kao i o tome što nije ulazio u igru, a do nedavno je bio standardan prvotimac "orlova".

Što se tiče Honde, ovaj napadač još jednom je u Novom Sadu pokazao nedostatak elementarnog sportskog vaspitanja.

Prlikom izlaska Dejana Stankovića sa terena tek na kratko je stao u špalir i dok su ostali igrači pozdravljali rekordera po broju nastupa u našoj reprezentaciji, Honda se odvojio da popije vode i da mu doktori poprskaju butinu. Ne bi bilo čudno da je momak zaista povrijeđen, ali na terenu je ostao da kraja utakmice.

(Jovan Terzić - MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Srdjan Stevanovic)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC