• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Bolji smo od Hrvatske

Iskusni golman smatra da su "orlovi" prikazanim igrama tokom kvalifikacija za Mundijal zaslužili bar drugo mjesto u grupi.

 Stojković: Bolji smo od Hrvatske Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije kolo prije kraja kvalifikacija ima šest bodova manje od drugoplasirane Hrvatske, koja je uprkos porazu od Belgije na Maksimiru (1:2), obezbijedila plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo 2014.

Vladimir Stojković (30) ne bi bio iznenađen da pomenuta razlika bude još manja nakon mečeva Srbija - Makedonija i Škotska - Hrvatska u utorak.

"Na kraju ćemo vjerovatno biti u malom bodovnom zaostatku i biće nam krivo zbog nekih kikseva", rekao je novinarima u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Golman Partizana, koji je dio kvalifikacija propustio zbog preloma ključne kosti, uvjeren je da imamo bolji tim od "vatrenih".

"Uporedite naše utakmice i igre sa igrama Hrvatske. Oni su izvukli ove kvalifikacije na iskustvo i srčanost. Nijednom nisu odigrali ni približno kao mi, koji smo pokazali da svakom možemo da damo po pet-šest golova".

Stojković najviše žali za mečevima protiv Belgije (0:3) i Hrvatske (1:1) na "Marakani".

"Šta bi bilo protiv Belgije u Beogradu da smo iskoristili one šanse u prvom poluvremenu? I tamo smo protiv njih bili ravnopravni, od Hrvatske bili bolji u Zagrebu, ovde da ne pričam, dominirali smo. Zaslužili smo da zauzmemo ako ne prvo, onda sigurno drugo mjesto u grupi".

Sudeći po izjavama prvog srpskog golmana, čini se da našim fudbalerima neće faliti samopouzdanja pred početak novog takmičarskog ciklusa u septembru.

Uz dragoceno iskustvo iz ovih kvalifikacija i povoljnu okolnost da je UEFA povećala broj učesnika sa 16 na 24, valjda će nam sve to biti dovoljno da se nađemo na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016?!(MONDO,foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC