• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLIĆI": Ćurčić tražio i dobio Jojića

Poslije sramote na Kipru, mlada reprezentacija Srbije zbija redove. Iz A tima među orliće prebačen Miloš Jojić na molbu selektora Radovana Ćurčića.

 "ORLIĆI": Ćurčić tražio i dobio Jojića Izvor: MONDO

Miloš Jojić je u prijateljskoj utakmici protiv Japana u petak u Novom Sadu debitovao za seniorsku reprezentaciju Srbije i u debiju je postigao gol.

Ali, struka je procijenila da je, ipak, potrebniji mladoj reprezentaciji, svom "prirodnom okruženju", pa je selektor A tima Siniša Mihajlković izašao u susret kolegi sa klupe "orlića" Radovanu Ćurčiću i prepustio mu je vezistu Partizana za kvalifikacioni meč protiv Sjeverne Irske.

Mlada reprezentacija Srbije je neočekivano poražena na Kipru u čudnoj utakmici u petak, u 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a u utorak, u Gornjem Milanovcu je očekuje novi duel protiv Sjeverne Irske (igra se bez publike zbog kazne koju FSS ima).

Mihajlović je već prepustio nekolicinu igrača Radovanu Ćurčiću, potvrđujući da su između njih dvojice korektni odnosi, odnosno da obojica gledaju prije svega interes srpskog fudbala.

Iz A tim u mladi su prekomandovani Aleksandar Mitrović, Filip Žuričić i Matija Nastasić, s tim što je Nastasić potom vraćen u A tim.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC