• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Zmajevi'' se odbojkom oprostili od Hrasnice

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine održali posljednji "odbojkaški" trening u Hrasnici pred odlazak u Litvaniju.

 ''Zmajevi'' se odbojkom oprostili od Hrasnice Izvor: MONDO

Nedjeljni trening izabranika Safeta Sušića vjerovatno će biti posljednji u tom mjestu pošto će od narednih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, baza ''zmajeva'' postati novoizgrađeni trening centar Fudbalskog saveza BiH u Zenici.

Treningu su prisustvovali svi igrači, izuzev povrijeđenog Ervina Zukanovića, a nakon uvodnog zagrijavanja, na jednoj polovini terena "starteri" u Kaunasu su igrali "fudbalske odbojke", dok su na drugoj polovini terena "rezervisti" odigrali međusobni meč.

"Odbojkaši" Senad Lulić, Emir Spahić i Miralem Pjanić igrali su protiv Sušića, Edina Džeke i Zvjezdana Misimovića, dok su drugi meč odigrali Asmir Begović, Vedad Ibišević i Sead Salihović protiv Avdije Vršajevića, Ermina Bičakčića i Harisa Medunjanina.



"Zmajevi" u ponedjeljak u devet ujutro čarter letom putuju u Kaunas, gdje će pred odlučujuću utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo, trenirati samo jednom u 18 časova.

Meč između Litvanije i BiH igra se u utorak s početkom u 19 sati, a pobjeda vodi "zmajeve" na Mundijal u Brazil, prvo veliko takmičenje u istoriji.

(MONDO, foto: Reprezentacija.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC