• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac uzvratio Sarajevu: Borite se na terenu!

Uprava Borca reagovala na saopštenje FK Sarajevo povodom odlaganja odluke o prekinutoj utakmici: „Borite se na terenu, a ne lošim argumentima".

 Borac uzvratio Sarajevu: Borite se na terenu! Izvor: MONDO

Fudbalski klub Sarajevo izdao je saopštenje povodom novog odlaganja odluke po žalbi u slučaju prekinute utakmice sa Borcem na Koševu u kojem je prozvao igrače Borca da su se prepali dječaka a ne huligana i saopštili da su za odlaganje odluke Apelaciona komisija FSBiH krivi ljudi iz Borca i RS.

Uslijedio je odgovor uprave Borca, takođe saopštenjem, u kojem su istakli da Sarajevo želi izvršiti pritisak na Apelacionu komisiju i poručili protivniku da se bori na sportskom terenu a ne saopštenjima bez argumenata.

Saopštenje FK Borac prenosimo u cjelosti:

„U FK Borac su ogorčeni saopštenjem FK Sarajevo, kojim pokušavaju izvršiti još jedan pritisak na Apelacionu komisiju da promijeni odluku Takmičarske komisije.

Kako neko može reći da je odluka Takmičarske komisije iskreirana po želji Borca i moćnika iz RS-a i time političke konotacije staviti ispred fudbalskih?

Zar je trebalo da se desi nešto gore od ovoga pa da shvatite da je organizacija utakmice bila kastrofalna i da zato trebate snositi posljedice kao i drugi klubovi koji su kažnjeni na identičan način za propuste iz prethodnih sezona?

Nazivate svoje navijače delikventima i huliganima, a u nastavku teksta oni postaju dječarci kojih se ne treba plašiti!

Pokušavate prljavim metodama da se dokopate bodova koje niste ni osvojili na zelenom terenu, podsjećamo da je rezultat u trenutku prekida bio 0:0, a kada FK Borac odmiče na tabeli i stvara veliku bodovnu prednost onda na sve načine želite da osporite njihove sjajne nastupe i preko svojih veza i pojedinaca u N/FS BiH skrojite rezultat prekinute utakmice u svoju korist.

Niste Vi mjerodavni da donosite odluke i svojim činjenicama utičete na rad Apelacione komisije.

Spominjati RS u negativnom kontekstu i entitetsku „izopaćenost“ (pravilno je izopačenost) je pokušaj uplitanja politike u cijeli ovaj slučaj, koji po našem mišljenju to nije, jer je Takmičarska komisija donijela odluku jedinu ispravnu i mi je poštujemo.

Našeg golmana reprezentativnog kalibra nazivate „slabašnim“, da li je trebalo da aplaudira na gest huligana tj. dječaraca? Potrošili ste tri stranice da oblatite FK Borac a na kraju pozivate na novi meč na neutralnom terenu (ne čude nas gradovi i zemlje koje ste naveli)?!

Gospodo iz FK Sarajevo, okrenite se nastavku sezone i pokušajte dobrim igrama i rezultatima ostvariti klupske ciljeve, a ne pisanju saopštenja sa mnoštvom loših argumenata i gramatičkih grešaka.

Manite se pritisaka i ucjena, jer na takve stvari ćemo oštro reagovati, kao što nam je bila namjera u prethodnom saopštenju, a FK Borac je bio i biće sportska institucija bez političkih predznaka“,
stoji u saopštenju koje je potpisao direktor FK Borac Stanoje Štrbac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC