• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIlan Mandarić na čelu Vojvodine!?

Novosadski "Dnevnik" objavio je informaciju da nekadašnji vlasnik nekoliko engleskih klubova želi da dođe na čelo Vojvodine i da ju poslije kupi.

 MIlan Mandarić na čelu Vojvodine!? Izvor: MONDO

Bomba!

Milan Mandarić, biznismen i nekadašnji vlasnik klubova Portsmut, Lester i Šefild venzdeja, pregovara o dolasku na čelo Fudbalskog kluba Vojvodina, objavio je novosadski "Dnevnik".

Prema informacijama tog lista, Mandarić je zainteresovan da "ulaže u klub za koji navija i da ga kupi u slučaju privatizacije".

Isti izvor dodaje da su njegovi posrednici već razgovarali sa predstavnicima Vojvodine i da bi sve trebalo da formalno bude završeno na Skupštini kluba koja bi trebalo da bude održana u naredne dve nedelje.

Poslije smrti Ratka Butorovića, Vojvodinu je preuzeo njegov sin Balša, koji je sa Matejom Kežmanom probao da stabilizuje klub, ali izgleda da u tome nije uspio.

Igrači i zaposleni u klubu nisu dobijali plate, sve do intervencije iz FSS, pa je to nekako prevaziđeno. Ipak, potrebno je dugoročnije rješenje, a u Vojvodini vide Mandarića kao idealnu osobu za rukovođenje.

Mandarić ima 75 godina. Rođen je u Gospiću (Hrvatska), ali je odrastao u Novom Sadu, da bi potom napravio uspješnu poslovnu karijeru u inostranstvu.

(MONDO, Foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC