• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nervozni Baloteli nasrnuo na kamermana

"AZURI" doputovali iz Firence u Napulj, gdje će u utorak igrati protiv Jermenije, a Mario Baloteli imao je svoj novi šou sa medijima.

 Nervozni Baloteli nasrnuo na kamermana Izvor: MONDO

Italija je već obezbijedila plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine i utakmica sa Jermenijom u Napulju za "azure" neće imati takmičarski značaj.

Ipak, kada u timu imate Marija Balotelija ništa ne može da prođe rutinski.

Njegov nastup u utorak neizvjestan je zbog bolesti, ali je napadač Milana sa ostalim saigračima iz reprezentacije doputovao vozom iz Firence u Napulj .

Fudbalere je na željezničkoj stanici sačekao veliki broj navijača, ali i kamermana. Očigledno nervoznom Baloteliju to nije prijalo, pa je prvo odgurnuo jednog od snimatelja, a potom i pokušao da mu obori kameru.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Zanimljivo, riječ je o snimatelju "Sport Mediaseta", televizije koja je u vlasništvu predsjednika Milana Silvija Berluskonija.

Po pisanju italijanskih medija Baloteli je prethodno bio nervozan zbog naslova u listu "Gazzetta dello Sport" koji glasi: "Bolestan je, ali će biti u Napulju kao simbol protiv Kamore".

Baloteli je taj naslov postavio na svoj Twitter profil, uz komentar: "To vi kažete, ali fudbal je divna stvar i svi treba da ga igraju gdje god požele. Uz to, tamo će biti utakmica".

Čitava "frka" nastala je zato što će italijanska reprezentacija trening pred utakmicu sa Jermenijom imati na zemljištu koje je ranije oduzeto Kamori, napolitanskoj mafiji.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC