• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha: Da sam vidovit, radio bih druge stvari

Selektor Srbije nije želio da prognozira ishod utakmice sa Makedonijom, a prokomentarisao je i ocjenu Makedonaca da je "Jagodina selo".

 Miha: Da sam vidovit, radio bih druge stvari Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je u Jagodini da njegova ekipa, bez obzira što meč s Makedonijom nema rezultatskog značaja, želi pobjedu.

"Mi se bavimo takvim sportom da sve ono što je prošlo nije više važno, a najvažnije je ono što dolazi. Svi od nas očekuju da pobijedimo reprezentaciju Makedonije. Ako budemo igrali kao što znamo i možemo, kao što smo pokazali, to ćemo i da učinimo", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u Jagodini.

"Sigurno da neće da bude lako. Navikli smo na taj pritisak, a spremamo se kao pred svaku drugu utakmicu. U svaku utakmicu želimo da uđemo sa pobjedničkim mentalitetom. Bez obzira što utakmica nema značaja sto se tiče kvalifikacija, želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima koje smo ostvarili u posljednja tri, četiri mjeseca. Nadam se da ćemo pružiti dobru i da ćemo da pobijedimo", dodao je on.

Mihajlović je kazao da u ekipi nema povrijeđenih igrača, kao i da će biti izmjena i startnoj postavu u odnosu na prijateljsku utakmicu s Japanom.

"Mi znamo koliko vrijedimo i možemo i da, ako igramo kao što smo pokazali, možemo da pobijedimo svakog. Isto tako, znamo da, ako ne igramo kao što znamo, možemo da izgubimo od svakog. Sve zavisi od nas", kazao je Mihajlović.

Upitan koji rezultat prognozira, selektor Srbije je naveo da ne može da obeća pobjedu, ali da je siguran da će igrači dati svoj maksimum kako bi se došlo do te pobjede.

"Kada bih mogao da predvidim budućnost bio bih na nekom drugom mjestu da radim neke stvari koje su važnije od fudbala",
rekao je on.

Na pitanje novinara kao ocjenjuje komentar iz makedonskog tabora da ne žele da igraju u Jagodini, jer je "Jagodina selo", Mihajlović je kazao da on ne zna da li su te izjave autentične.

"To je pisano, ne znam da li je to tačno. Mi kao domaćini treba da im pružimo najbolje uslove za trening, a oni odlučuju gdje će da treniraju. Imali su ponudu da treniraju u Jagodini, ali su odlučili da idu u Niš i to je njihova stvar", rekao je Mihajlović.

Utakmica između Srbije i Makedonije, posljednja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, zakazana je za utorak u 20.30 časova!

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC