• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiteni Srbije: Makedonci da plate dug

"Ostao nam je jedan gorak ukus iz Makedonije gdje smo izgubili", kaže Ivanović. "Da im vratimo poraz u Skoplju", dodaje Kolarov.

 Kapiteni Srbije: Makedonci da plate dug  Izvor: MONDO

Na kraju puta, na kojem se Srbija nije najbolje provela, kapiteni srpske reprezentacije žele osvetu za poraz zbog kojeg u najvećoj mjeri neće igrati na Mundijalu u Brazilu narednog ljeta.

Ipak, Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov tvrde da će "osveta" biti sasvim dovoljan motiv da "orlovi" pobijede Makedoniju u utorak od 20.30 časova u Jagodini.

Kapiten tvrdi da Srbija ima veliki motiv protiv Makedonije.

"Ostao nam je jedan gorak ukus iz Makedonije gdje smo izgubili. Mislim da imamo veliki motiv da završimo kvalifikacije na pravi način. Mi posljednjih nekoliko utakmica igramo izuzetno dobro i to je samo put ka nečemu što mi stvarno možemo i zaslužujemo, ono što svaki navijač u Srbiji želi i traži od nas. Imamo veliki motiv, skoncentrisani smo", kazao je Ivanović.

Ivanović je dodao da je prvi put u Jagodini i da je pozitivno iznenađen prijemom, atmosferom i uslovima.

"U gradu vlada pozitivna atmosfera. Imamo malu dozu pritiska, ali mislim da ćemo uspjeti našom igrom da se odužimo navijačima", istakao je kapiten Srbije.

Fudbaler Aleksandar Kolarov je naveo da je meč s Makedonijom jako važan, bez obzira što nema rezulatatski značaj, kao i da je to prilika za revanš.

"Bilo bi dobro da nastavimo niz dobrih igara koje imamo posljednjih mjeseci. Ovo utakmica je i prilika za revanš, da im vratimo za ono što nismo dobro uradili u Skoplju. Nadam se da će biti pun stadion i da ćemo svi zajedno slaviti pobjedu protiv Makedonije", rekao je Kolarov.

BANE: GLEDAMO U BUDUĆNOST

"Od kada smo izgubili šansu za Svjetsko prvenstvo, za nas su počele nove kvalifikacije tako da se kroz ove utakmice pripremamo za nešto što nas očekuje u budućnosti", rekao je Ivanović.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC