• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurčić: Nema kukanja, maksimalno na Irce

Selektor "orlića" očekuje da će njegov tim u duelu sa Sjevernom Irskom pokazati potpuno drugačije lice nego prošle nedjelje na Kipru.

 Ćurčić: Nema kukanja, maksimalno na Irce Izvor: MONDO

Mlada reprezentacija Srbije u utorak u Gornjem Milanovcu dočekuje ekipu Sjeverne Irske u trećem meču grupe 9 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor "orlića" Radovan Ćurčić ističe da njegov tim poslije lošeg meča i poraza od Kipra (1:2) mora da odigra sasvim drugačije protiv Sjeverne Irske.

"Nema kukanja, moramo da uradimo sve što je do nas da odreagujemo na najbolji način na situaciju u kojoj smo se, moglo bi se reći, našli pomalo neočekivano. Obavili smo dosta razgovora, ubijeđen sam da će odnos prema igri biti maksimalan. Jako je važno i da igrači ne osjete strah", izjavio je Ćurčić.

Selektor će na meču u utorak moći da računa na Miloša Jojića, koji je prvi meč propustio zbog učešća u A timu, odnosno Lazara Ćirkovića, prvotimca Rada.

"Riječ je o igračima koji su bili deo ove reprezentacije, tako da nismo imali problem oko njihove adaptacije. Očekuje nas svakako težak meč. Irski fudbaleri su odgovorni, organizovani i ritam ne mijenjaju od prvog do 90. minuta. Ono što je primjetno u njihovoj igri, nemaju psihološki pritisak zbog rezultata. Svjesni su da bi teško do pozicija koje vode u baraž i kad si opušten i ne misliš na rezultat, sve ti je lakše", dodao je selektor "orlića".

Selekcija Srbije trenutno zauzima pretposljednje mjesto na tabeli grupe 9 sa samo tri osvojena boda poslije dva odigrana meča, dok je Sjeverna Irska posljednjeplasirana ekipa bez osvojenog boda iz tri duela.

Meč Srbija - Sjeverna Irska igra se u utorak od 18 časova na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC