• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole zna ko je prijetio sudijama!

Otvoreno pismo sudija dovelo do razjašnjenja misterije - "Dačićem i Vučićem" prijetili predstavnici Radničkih, Spartaka i Donjeg Srema!

 Tole zna ko je prijetio sudijama! Izvor: MONDO

Sudije nisu, ali predsjednik FSS Tomislav Karadžić jeste otkrio:

Poznanstvima sa Dačićem i Vučićem u stilu "znaš li ti koga ja poznajem!?" sudijama su prijetili predstavnici četiri kluba - Radničkog iz Niša, Radničkog iz Kragujevca, Spartaka iz Subotice i Donjeg Srema iz Pećinaca.

Nakon otvorenog pisma najboljih srpskih sudija, koje je uzburkalo, ali i podijelilo sportsku javnost, u prostorijama sportskog centra Fudblaskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održan je sastanak. O gorućim problemima govorili su čelni ljudi srpskog fudbala, odnosno sam vrh FSS, i najbolji arbitri Srbije, piše RTS i navodi:

"Sastanak, samo prvi u nizu, trajao je više od dva sata, što je i potvrdio predsjednik Saveza Tomislav Karadžić. Prvi čovjek srpskog fudbala je otkrio da su se srpske sudije, iz "elit" i "razvojne" grupe, požalile na četiri kluba, odnosno njihove predstavnike - Radnički iz Niša, Radnički iz Kragujevca, Spartak i Donji Srem".

"FSS će zaštiti svoje sudije, ali će ih i oštro sankcionisati ukoliko budu činili greške", rekao je Tomislav Karadžić.

On je još dodao da će, u narednim danima, održati još par sastanaka sa sudijama na kojima će se razmotriti još neke primjedbe koje su se mogle čuti u ponedjeljak.

Kontroverzni Bogoljub Stepanović, predsjednik Udruženja fudbalskih sudija, u proteklih mjesec dana nije mogao da se potpuno posveti poslu zbog privatnih obaveza. I pored toga, ali i brojnih primjedbi i žalbi na njegov račun, on ima punu podršku Saveza, potvrdio je Karadžić.

VJEČITI ZA PRIMJER

Na pitanje novinara da li su sudije imale problema u radu sa predstavnicima dva naša najveća kluba, Crvene zvezde i Partizana, Karadžić je rekao:

"Niko se nije žalio na Zvezdu i Partizan. Štaviše, sudije su pohvalile odnos koji imaju sa čelnim ljudima Crvene zvezde i Partizana, kao i uslove za rad koji im se obezbjeđuje na utakmicama koje oni organizuju".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC