• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadnuti Stojić potvrdio: Odlazim iz Rada

Pristalice "građevinara" u ponedjeljak uveče gađale jajima finansijera kluba. "Odlazim iz kluba tokom zime", potvrdio SOS kanalu.

 Napadnuti Stojić potvrdio: Odlazim iz Rada Izvor: MONDO

Mržnja pristalica "građevinara" usmjerena prema najužem rukovodstvu kluba pokazana je i ove večeri.

Finansijer Rada Ranko Stojić napadnut je u Beogradu, dok je išao na gostovanje SOS kanalu. Ispred zgrade televizije navijači su ga sačekali u mraku i gađali jajima.

Pristalice tog kluba odavno su poručile šta misle o njemu, a posljednjih nekoliko kola Superlige vrijeđale su ga tokom svih 90 minuta utakmica.

Stoga nije ni iznenađenje da je rastanak Stojića i banjičkog kluba postao definitivan u proteklom periodu.

"Javno sam odlučio da izađem iz kluba. Prije toga mi je želja da klub preuzmu bivši igrači i da se tim pojača sa dva, tri talentovana igrača u zimskom prelaznom roku", izjavio je on u ponedjeljak uveče.

MONDO je iz pouzdanih izvora nedavno ekskluzivno saznao da je Stojić u dobrim odnosima sa pojedinim funkcionerima Zvezde i da bi mogao da postane saradnik kluba poslije Skupštine kluba, zakazane za 25. oktobar.

Stadion u Crnotravskoj ulici već je napustio njegov sin, zbog sukoba sa navijačima, kao i portparol kluba Vladimir Savić, nezadovoljan radom rukovodstva. Odlazak je najavio i direktor, Nenad Popović.

Da li postoji mogućnost pomirenja rukovodstva i navijača?

"Vrlo teško, ne samo zbog ovoga večeras. Da imam posla sa ljudima koji hoće da sjednu, razgovaraju, priznaju grešku, bilo bi drugačije. I ja sam spreman da priznam svoje greške, ali, ipak, tu se radi o više frakcija, koje nisu spremne na kompromise, a nisam čovjek koji je pristao da radi pod takvim okolnostima"
, rekao je menadžer.

Rad trenutno zauzima posljednju poziciju na tabeli Jelen Superlige, sa samo četiri osvojena boda u osam utakmica. Uprkos tome, Stojić je pružio punu podršku treneru Nebojši Miloševiću i rekao da je ubijeđen da će aktuelni trener izvući ekipu iz trenutne situacije.

Prethodnih nedelja mnogo je bilo riječi o klupskom statusu najboljeg igrača "građevinara" Uroša Đurđevića, koji je posebno pogoršan nakon što je talentovani centarfor potpisao ugovor sa menadžerom Vladom Lemićem.

"Kada se bavite poslom koji se bavi moja agencija i kada toliko ulažete, naravno da očekuje određenu vrstu kontrole, jer je to vaša kuća. Naravno da vam smeta kada neko uđe u vašu kuću i otima vam djecu. Što bi rekao Zvezdan Terzić - to bi se na drugim mjestima rješavalo drugačije".

"Uroš Đurđević nije dao gol od jula, to je činjenično stanje. On će imati isti tretman kao i drugi igrači, samo će morati da pokaže da zaslužuje svoje mjesto na terenu",
objasnio je Stojić.

Bacanju jaja na njega ne pridaje veliki značaj...

"Navikao sam na pritiske, igrao sam utakmice pred 100.000 gledalaca i navikao sam na mnogo teže od ovoga", dodao je on.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC