• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - fudbalerima Zvezde polupani auti

Agonija se nastavlja. Svakog dana... Poslije saopštenja koje su objavili fudbaleri Crvene zvezde, dogodila se suluda vrsta "odmazde"!

 Skandal - fudbalerima Zvezde polupani auti Izvor: MONDO

Za sada nepoznati počinioci polupali su prozore na 14 automobila fudbalera Crvene zvezde i u svaki ubacili po jedno pakovanje šampona!?

Incident se dogodio u toku noći, između ponedjeljka i utorka, a meta su bili uglavnom automobili fudbalera koji su ispred svlačionica - na ograđenom, "obezbjeđenom" i kamerama pokrivenom prostoru, parkirani od prošle srijede, odnosno od odlaska ekipe na mini pripreme na Zlatibor.

Fudbaleri bi trebalo da se vrate u utorak uveče i da treniraju u Beogradu u srijedu.

U subotu je utakmica prvenstva protiv Novog Pazara.

Policija je u utorak u prijepodnevnim časovima obavljala uviđaj i, ukoliko je sistem video nadzora bio aktiviran, to bi trebalo u velikoj mjeri da pomogne tokom istrage.

I prije okončanja iste jasno je da se neko na svoj, sulud način, "našalio" poslije otvorenog pisma koje su fudbaleri poslali javnosti u ponedjeljak i u kojem su otkrili do koje mjere se klub nalazi u krizi, odnosno na ivici bijede. Između ostalog, igrači su napisali da se često događa da u svlačionicama nema ni šampona.

Potom, klub je odreagovao svojim saopštenjem u kojem je, između ostalog, napisano da kome se ne sviđa dres Crvene zvezde, ne mora i da ga nosi. To je bio stav Uprave, a ono što se potom dogodilo vjerovatno je stav treće strane.

Poslije svega, ne bi trebalo da začudi ako bi još neki fudbaleri podnijeli zahtjeve za raskid ugovora, što je postalo gotovo praksa na adresi Ljutice Bogdana 1a, odakle je pred kraj prošle sezone nekoliko igrača napustilo klub putem arbitraže, a ove sezone to je učinio i Filip Mladenović.

Agoniji nema kraja...

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC