• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Zvezde u šoku - "stradali" mlađi!

Na Zlatiboru šok i nevjerica. Trener Stojanović igračima rekao da trenira samo onaj ko je u stanju...

 Fudbaleri Zvezde u šoku - "stradali" mlađi! Izvor: MONDO

Bivši šampion Evrope i sveta trenutno se nalazi na najnižim granama od svog osnivanja.

Poslije dana u kojem su se javnim pismima "dopisivali" igrači i Uprava, u toku noći javila se i "treća strana" i "rekla" šta misli!

Pojedinim fudbalerima porazbijana su stakla na automobilima i na sedišta im je ubačeno po pakovanje šampona!

Ova bizarna akcija za sada nepoznatih počinilaca pogodila je mlađi dio ekipe, odnosno one igrače koji su prošle srijede došli na trening i polazak na pripreme na Zlatibor i odlučili da tu i ostave automobile do utorka uveče (danas) i povratka sa planine.

Svi oni koji imaju supruge i djevojke, možda i sluteći da i nije bezbjedno da ispred svlačionica parkiraju auto na nedelju dana, odvezli su svoje automobile kućama. Na parkingu su ostala vozila uglavnom mlađih fudbalera.

Ipak, atmosfera na Zlatiboru ovog jutra je jeziva i među mlađim i među starijim igračima. Ne želeći da ih dijeli, trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović bukvalno je ostavio slobodan izbor svakom fudbaleru da li želi da izađe na trening ili ne.

Nedugo nakon što su skidali dresove uživo u prenosu, što je kasnije bila vijest širom Evrope, a potom i slušali kako su "manekeni" i "djevojke", fudbaleri Crvene zvezde doživjeli su i da im meta napada budu automobili, što je u neku ruku i bolje nego da su oni sami meta.

Gostujući u redakciji MONDA, između poraza na Vračaru i Banovom brdu, fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković koji je ljetos uprkos svim upozorenjima odlučio da dođe u klub i ostvari klinačni san, priznao je da se u nekoliko navrata "zamislio" da li je uradio pravu stvar.

"Napad" na automobile prvi put je zabilježen na "Marakani" kod "slučaja Marjan Marković", koji se odigrao u januaru 2005. godine. Njemu je zapaljen automobil u trenutku kada je odbijao da produži ugovor sa klubom, a taj slučaj nikada nije razotkriven.

Spekulisalo se da je, nakon nekoliko neuspjelih pregovora o produžetku ugovora i sklanjanju Markovića u drugi tim, to bio način da se fudbaler "primora" da produži ugovor i tako spriječi da ode bez obeštećenja, jer tako nijedna strana u ugovoru ne bi dobila "svoj" dio.

Kasnije, 2008. godine, fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman dobio je šamar od jednog navijača jer se "smijao" dok su navijači "držali bukvicu" ekipi za loše rezultate.

Taj incident dogodio se uoči utakmice Crvene zvezde i APOEL, kada je Zvezda eliminisana i do danas nije uspjela da se plasira u grupnu fazu evro-kupova, ali ni da osvoji titulu.

Poslije pomenute eliminacije, ponovo su stradali automobili igrača i dijela uprave, a na pojedinim šoferšajbnama bile su ostavljene poruke: "Vaše glave su sljedeće".

Ma, tužno je i pisati o ovome...

(Nikola Janković- MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC