• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rečeno mi je da računam na Mladenovića"

"Detalje ne znam. Prije tri dana mi se javio Stojadinović i rekao da mogu da računam na Mladenovića ako želim", rekao je trener Crvene zvezde.

 "Rečeno mi je da računam na Mladenovića" Izvor: MONDO

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović, u namjeri da u finišu utakmice osmine finala Kupa Srbije sa Radničkim iz Kragujevca, pri vođstvu od 2:0, odmori realno izmorenog Nikolu Mijailovića - uveo je u igru Filipa Mladenovića.

Uprkos potrebi da se nezamjenljivi Mijailović odmori tri dana pred "vječiti derbi" sa Partizanom, gotovo nevjerovatno zvuči podatak da je Stojanović u igru uveo Mladenovića, igrača koji je ranije ove sezone, ljut što nije prodat ljetos, a što je u međuvremenu izgubio status startera, zatražio raskid ugovora sa klubom pred Arbitražnom komisijom FSS.

Momak koji iz svojih razloga i u koje ne želimo da ulazimo ne želi da igra više za Crvenu zvezdu - na kraju je ubačen u igru.

I, normalno, navijači su zviždali Mladenoviću i kada se spremao da uđe i kada je dodirivao loptu, što je moglo da se izbjegne...

Pokušali smo poslije utakmice da stupimo u kontant sa sportskim direktorom Crvene zvezde Zoranom Stojadinovićem i da saznamo da li je možda došlo do preokreta u situaciji sa Mladenovićem, odnosno da li je on povukao zahtjev za arbitražu, a da javnost o tome nije obaviještena... Međutim, nije se javljao na telefon.

Trener Stojanović, upitan da li je Mladenović povukao zahtjev za raskid ugovora pa je zato dobio šansu, rekao je:

"Detalje ne znam. Prije tri dana mi se javio Zoran Stojadinović i rekao da mogu da računam na njega ako želim".

MONDU je u klubu rečeno da Mladenović nije u međuvremenu povukao zahtjev za raskid ugovora, ali da je stav da on treba da bude u konkurenciji za tim "jer postoji mogućnost da povuče zahtjev".

Ostaje nejasno zbog čega klub na konferenciji za medije prije utakmice sa Radničkim nije obavijestio javnost o promjeni u stavu prema "Slučaju Mladenović" i njegovom povratku u takmičarski pogon, jer bi u tom slučaju i navijači i mediji drugačije doživjeli njegov povratak na teren.

Stojanović je poslije ovakvog signala izostavio iz protokola lijevog beka Ljuba Nenadića, skromnog momka koji od dolaska u klub vrijedno radi i trenira iako ne dobija šansu, a vjerovatno ni novac, bar ne u onoj mjeri u kojoj mu je to ugovorom zagarantovano.



Štaviše, Nenadić je sve to posmatrao sa tribina, kao jedan običan navijač...

Trener Stojanović, između ostalog, rekao je da mu je bilo bitno samo da njegovi fudbaleri prođu u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto u ekipi ima problema sa povredama.

"Bilo je najvažnije da osim pobjede i prolaska u narednu rundu ne dođe do neke povrede jer nam brzo dolazi sljedeća utakmica. Nema odmora, odmah počinjemo da razmišljamo o derbiju. Utakmica nije bila lijepa za oko, ali najvažnije je da smo prošli"
, rekao je Stojanović novinarima.

O Ninkoviću...

"Teško je sada reći da li će Ninković igrati. On je danas prije utakmice probao malo da otrči i sada ću da vidim kakve je to posjledice ostavilo", rekao je Stojanović.

Stojanović je kazao da nije pružio šansu Vukanu Savićeviću i Stefanu Mihajloviću zbog razvoja utakmice.

"Bilo je u planu da njih dvojica igraju. Čak sam Mihajloviću rekao da će igrati, ali je utakmica krenula drugim tokom. Filip Kasalica, Marko Vešović, Nikola Mijailović su zahtijevali izmjene već na poluvremenu. Jedno je plan, a drugo tok utakmice. Na njihovu žalost bilo je drugačije", rekao je Stojanović.

Trener Radničkog 1923 Radmilo Ivančević kazao je da nije nezadovoljan porazom, ali je ocijenio da je rezultat od 3:0 previsok.

"Nismo zaslužili da izgubimo sa 3:0. Odigrali smo jednu od boljih utakmica u ovom dijelu sezone... Ne mogu biti nezadovoljan, moji igrači su pružili svoj maksimum. Mislim da smo ostavili dobar utisak. Nije tragedija izgubiti od Zvezde na 'Marakani', ali mislim da je rezultat previsok", rekao je Ivančević.

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC