• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Za jesenju titulu stavite ?!?!?! VIDEO

"Ako osvojimo jesenju titulu stavite upitnik i uzvičnik, upitnik i uzvičnik, pa sve dok ima reda", izjavio je trener Borca Dragan Jović.

 Jović: Za jesenju titulu stavite ?!?!?! VIDEO Izvor: MONDO

Banjalučani su lideri na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine i poslije trijumfa nad Leotarom (1:0) su vrlo blizu osvajanja jesenje titule šampiona.

Trener crveno-plavih Dragan Jović, aludirajući na sve probleme kluba sa Gradskog stadiona u prvom dijelu prvenstva, smatra da bi bilo "pravo čudo da se njegov tim okiti jesenjom titulom".

"Ovim trijumfom smo stigli na prag osvajanja jesenje titule, a ukoliko se to desi, treba staviti upitnik pa uzvičnik, pa upitnik pa uzvičnik, i tako dok ima reda"
, izjavio je Jović poslije devetog prvenstvenog trijumfa.

VIDEO

Borac sada ima četiri boda prednosti ispred drugoplasiranog Sarajeva i povoljniji raspored od bordo tima do kraja jesenjeg dijela šampionata.

Ali, šta to vrijedi kad se "Velikan uz Platonove" svakodnevno bori sa dugovanjima iz nekih prošlih vremena zbog kojih je odigravanje praktično svakog narednog meča pod upitnikom.

Tako je i u nedjeljnom dvoboju 15. kola na "Piroti", gdje Banjalučani gostuju ekipi Travnika.

Odlukom Disciplinske komisije FS BiH, crveno-plavi moraju da isplate dug Leonidu Ćoriću od 32.750 KM, Srđanu Stojniću 3.816 KM, Mladenu Zeljkoviću 2.800, i FK BSK-u 8.000 KM i potvrdu o isplati dostave u Sekretarijat FS BiH ili, kako pravila nalažu, dokaz pokaže delegatu utakmice na uvid prije početka.

Sa Stojnićem, Zeljkovićem i BSK-om, pronađen je zajednički jezik, piše "Borac-sport", ali zbog duga prema bivšem štoperu Ćoriću utakmica u Travniku "visi u vazduhu".




Nekadašnji defanzivac Borca Leonid Ćorić je odbio da mu se dug isplati u šest rata, a da mu prva bude uplaćena prije utakmice sa "vezirima", i traži da mu se kompletan dug isplati u naredna tri dana ili meč neće biti odigran.

(MONDO, foto: Bljesak.info, Klix.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC