• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćorić za MONDO: Moguć dogovor sa Borcem

Bivši fudbaler Borca Leonid Ćorić u razgovoru za MONDO istakao da nije on kriv ako Borac ne bude igrao protiv Travnika. „Još uvijek moguć dogovor".

 Ćorić za MONDO: Moguć dogovor sa Borcem Izvor: MONDO

Da li će lider na tabeli Premijer lige BiH banjalučki Borac igrati naredno kolo protiv Travnika, glavno je pitanje koje muči navijače Borca i ljubitelje fudbala u Banjaluci.

Apelaciona komisija Fudbalskog saveza BiH odbila je žalbu Borca u vezi sa dugovanjem od 32.750 KM prema svom bivšem igraču ovog kluba Leonidu Ćoriću i obavezala ga da isplati dug Ćoriću do isteka današnjeg dana, iako postoji mogućnost da se utakmica igra ako se postigne dogovor o isplati dugovanja do nedjelje.

Taj rok ističe večeras, ali  ukoliko se Borac i Ćorić ipak dogovore do nedjelje, utakmica u Travniku će se igrati.

Dogovor do četvrtka uveče nije postignut, uprkos pokušajima predsjednika Borca Srđana Šuputa i kapitena Borisa Raspudića i zamjenika Draška Žarića da nađu zajedničko rješenje sa Ćorić.

Nekadašnji štoper i član šampionske generacije Borca Leonid Ćorić u razgovoru za MONDO istakao je da ne prihvata ulogu krivca u ovom slučaju i istakao da nije on taj koji gasi Borac, kako ga mnogi predstavljaju u javnosti.

"Godinu dana me nisu ispoštovali, 30 puta sam bio na razgovoru sa upravom i ništa. Sada me zovu dva dana prije utakmice, stavljaju mi na leđa teret neigranja utakmice, zovu me oni, zove me pola grada kao da sam je kriv. Najmanji problem je Leonid Ćorić, on nije kriv, krivi su oni. Godinu dana ne igram zbog njih, sve sam prošao. Nisam taj koji želi da ugasi klub, ja žalim samo ono svoje, ono što sam zaradio", istakao je Ćorić za MONDO.

Borac je Ćoriću dužan 32.750 KM i jasno je da nema toliko novca da mu isplati zbog čega se pokušalo naći rješenje o dinamici otplate duga, ali Ćorić ističe da prijedlozi uprave Borca nisu korektni.

"Ono što oni meni sada nude je smiješno poslije svega što su mi radili, to je užas. Oni mi nude siću i da potpišem da mi ne duguju ništa. Kad to potpišem, ja te svoje pare mogu ganjati preko suda ko zna kad da to dobijem jer znam kakvo je iskustvo ostalih igrača“, rekao je Ćorić.

Na pitanje da li je uopšte još uvijek moguće postići dogovor, Ćorić je, međutim, odgovorio potvrdno:

"Moguće je, stvarno je moguće dogovoriti se. Moguće je, samo treba ljudski da sjednemo i da se dogovorimo“, rekao je Ćorić ne želeći da iznosi u javnost koji su tačno njegovi uslovi koje je potrebno ispuniti.

"Moje uslove oni znaju, ja sam im rekao, oni to najbolje znaju i to je to. Sutra je sastanak i sutra ćemo vidjeti sve“, rekao je Ćorić na kraju razgovora za MONDO.

ŠUPUT: ZAŠTO NAM SE ĆORIĆ NE JAVLJA?

Predsjednik Borca Srđan Šuput rekao je, međutim, da je iznenađen informacijom da bi se trebao sastati sa Ćorićem, jer ga je tokom današnjeg dana nekoliko puta pokušavao dobiti telefonom i da mu se on nije javljao, kao ni Raspudiću ni Žariću, ali da je spreman da odmah razgovara sa Ćorićem u cilju dogovora.

"Ako je zaista raspoložen za razgovor i dogovor pozivam ga da mi se javi na telefon ili odgovori na poruku koju sam mu poslao danas“
, poručio je Šuput.

(G. Arbutina – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC