• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavija bez trenera, Radović otišao

Serija loših rezultata premijerligaša iz Istočnog Sarajeva (samo jedan trijumf u posljednjih osam mečeva) dovela do promjene na klupi Slavije.

 Slavija bez trenera, Radović otišao Izvor: MONDO

Nakon debakla na sarajevskoj "Otoci" (0:6) i najubjedljivijeg poraza otkako se Slavija takmiči u Premijer ligi BiH, sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Draganom Radovićem dogovoren je sporazumni raskid ugovora. Ekipu će do izbora novog kormilara voditi dosadašnji Radovićev pomoćnik Aleksandar Simić.

Slavija se nakon dobrog starta u Premijer ligi BiH našla u rezultatskoj krizi. "Sokolovi" su u međuvremenu eliminisani iz Kupa Republike Srpske već u šesnaestini finala, i to od drugoligaša Glasinca 2011, a blizu okončanja ovogodišnjeg puta su i u Kupu BiH.

U prvom meču osmine finala najmasovnijeg bh. takmičenja Željezničar je u Istočnom Sarajevu slavio sa 2:0, tako da fudbalerima Slavije ostaje samo teoretska šansa da mogu izboriti plasman u narednu rundu.

Sve to navelo je čelnike premijerligaša iz Istočnog Sarajeva da dogovore prekid saradnje sa Radovićem, koji je na klupu plavo-bijelih sjeo početkom jula, kada je zamijenio Milomira Šešliju.

Iz Slavije su poručili da je potraga za novim trenerom u toku, a Radović će vjerovatno ostati u klubu i biće mu ponuđena druga funkcija.

"Sokolovi" će crnu prvenstvenu seriju pokušati da prekinu u nedjelju, kada u posljednjem jesenjem kolu u Istočno Sarajevo stiže Mladosti iz Velike Obarske.

(MONDO, foto: Slavija Info)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC