• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Sep, izbroj do 10...

Trener Reala smatra da izvinjenje predsjednika FIFA zbog neukusnih primjedbi na račun Kristijana Ronalda ne vrijedi mnogo.

 Anćeloti: Sep, izbroj do 10... Izvor: MONDO

Sep Blater izvinio se Ronaldu putem pisma predsjedniku Reala Florentinu Perezu, naglasivši da mu nije bila namjera da jednog od najboljih fudbalera svijeta izvrgne ruglu, kao i da ga smatra kvalitetnim koliko i Lionela Mesija, samo na drugi način.

Kada su novinari upitali Karla Anćelotija da li je to dovoljno, trener "kraljevskog" kluba nije krio da je i dalje razočaran riječima i ponašanjem prvog čovjeka FIFA, prilikom gostovanja na univerzitetu Oksford u Engleskoj.

"Šteta je već načinjena. U redu je što se izvinio, ali ponekad bi prije nego što progovori, trebalo da razmisli i izbroji u sebi do 10. Ja to često radim".

Anćeloti je najavio da će za subotnji "mali" gradski derbi protiv Rajo Valjekana obaviti određene izmjene u timu, kako bi najjači sastav u utorak mogao da se suprotstavi Juventusu u Torinu.

Najvažnija vijest je da će iskusni "vezista" Ćabi Alonso prvi put ove sezone biti u startnih 11, pošto se oporavio od preloma stopala.

Alonso je u srijedu protiv Sevilje odigrao 25 minuta plus sudijsku nadoknadu vremena, čime je označio kraj pauze od takmičarskog fudbala, koja je trajala pet i po mjeseci.

Real je poslije 11. kola Primere treći na tabeli, sa šest bodova manje od Barselone, dok je Rajo Valjekano pretposljednji.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Alberto Saiz )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC