• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Specijalna šamarčina spremna za "specijalnog"

Menadžer Njukasla na vrijeme upozorio Murinja šta će mu se dogoditi ako odluči da se raduje golu kao protiv Mančester sitija.

 Specijalna šamarčina spremna za "specijalnog" Izvor: MONDO

Žoze Murinjo može da dobije batine u Njukaslu ako se bude ponašao nedolično, jer nemaju svi isti prag tolerancije za postupke portugalskog stručnjaka na klupi Čelsija.

Murinjo je prilikom proslave pobjedonosnog gola Fernanda Toresa u duelu sa Mančester sitijem (2:1) prošlog vikenda, "proletio" kroz klupu "građana", tačno iza leđa Manuela Pelegrinija, kako bi, istakao je poslije meča, radost podijelio sa sinom Žeseom.

Mnogi su ovakvu reakciju Portugalca ocijenili kao nepoštovanje protivnika, Pelegrini na kraju utakmice nije želio čak ni da mu pruži ruku. Čelsi u subotu gostuje na Sent Džejms Parku, a menadžer Njukasla Alan Perdju upozorava svog kolegu.

"Ne želim da skače oko mene... Ošamariću ga. Krupniji sam, jači sam i on to zna. Ima mjesta i prostora za skakanje, to može da radi oko publike ili negdje drugdje, oko mene, ne može", upozorio je 52-godišnji trener.

U svakom slučaju, Murinjo će morati da pripazi na svoje ponašanje. Sa druge strane, ako želi da se opet nađe u centru pažnje, u čemu je među fudbalskim trenerima definitivno najbolji na planeti, imaće sjajnu priliku...

(MONDO:Foto: Beta/AP/Nicolae Dumitrache)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC