• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Voši ne pomaže ni igrač više

Vojvodini samo bod protiv kragujevačkog Radničkog, iako je imala 2:0.

 JSL: Voši ne pomaže ni igrač više Izvor: MONDO

Vojvodina je propustila sjajnu šansu da učini prvenstvo Srbije još zanimljivijim.

Na svom terenu, Vojvodina je odigrala samo 2:2 protiv kragujevačkog Radničkog, iako je imala vođstvo od 2:0, a posljednjih 15-ak minuta i igrača više!

Golovima Marka Poletanovića u 23. i Andrije Kaluđerovića u 51. minutu, Vojvodina je vodila 2:0, ali su gosti za samo tri minuta izjednačili. Najprije je Bojan Beljić smanjio, a potom je Radovan Krivokapić izjednačio.

U 79. minutu Beljić je dobio drugi žuti karton, tako da su Novosađani imali lijepu priliku da ipak ostvare trijumf. Ali, ostalo je sve na jalovoj inicijativi. Ovo je Vojvodini peti remi ove sezone!

Poslije tri kola bez pobjede, OFK Beograd trijumfovao je u Ivanjici, 3:1. Poslije jednog uspjeha u prethodnih pet mečeva, Rad je savladao Napredak, u Kruševcu 1:0.

Maksimalni učinak gostiju u uvodnim utakmicama 11. kola kompletirao je Radnički iz Niša. Pogotkom Branka Pauljevića, pobijedio je Donji Srem u Pećincima (1:0) i brzo se oporavio od eliminacije iz Kupa, od Partizana.

Predvođen novim direktorom Čedomirom Đoinčevićem i novim trenerom Slađanom Nikolićem, Rad je uspješno otvorio novu stranicu istorije.

Golom Miloša Stanojevića u 18. minutu, tim sa Banjice osvojio je važna tri boda protiv Napretka.

Pobjeda gostiju mogla je da bude i ubjedljivija, ali se jedan od najiskusnijih igrača Rada Branislav Milošević spetljao u kaznenom prostoru Kruševljana u finišu.

Čekajući novo rukovodstvo i finansijere, klub iz Crnotravske će rasterećeniji dočekati srijedu i "Dan D" za svoju sudbinu.

Lakše će disati i na Karaburmi, pošto su "romantičari" prekinuli seriju prvenstvenih poraza i remija.

Poslije utakmica sa Vojvodinom (0:2), Radničkim 1923 (2:3) i Slobodom Point (2:2), OFK Beograd konačno je osvojio tri boda. Nakon više od mjesec dana.

Izabranici Zlatka Krmpotića savladali su Javor u Ivanjici, pogocima Micevskog, Čavrića i evrogolom Aleksandra Paločevića sredinom drugog poluvremena.

Mladi vezista odveo je prije tri dana "romantičare" u četvrtfinale Kupa, a u subotu je golčinom sa 25 metara potvrdio pobjedu.

Domaći su do kraja uspjeli samo da ublaže poraz, pogotkom Bojana Čečarića.

Manje golova viđeno je na Suvači, u Pećincima, gdje je Donji Srem izgubio od Radničkog iz Niša (0:1). Opijeni slavljem zbog plasmana u četvrtfinale Kupa, domaći nisu bili spremni da se suprotstave "Realu sa Nišave".

Gol odluke postigao je Branko Pauljević, u 9. minutu. Glavom je sproveo loptu u mrežu, na centaršut Aleksandra Jovanovića.

To je bio treći ovosezonski pogodak pozajmljenog igrača Partizana, a mogao je da upiše i četvrti, da je u 59. minutu bio prisebniji. Uspio je da u trku predribla i golmana Nemanju Belića, ali ne i da ubaci loptu u mrežu.

REZULTATI 11. KOLA:

Javor - OFK Beograd 1:3 (0:1)
/Čečarić 81' - Micevski 43, Čavrić 58', Paločević 64'/

Napredak - Rad 0:1 (0:1)
/Stanojević 18'/

Donji Srem - Radnički Niš 0:1 (0:1)
/Pauljević 9'/

Vojvodina - Radnički KG 2:2 (1:0)
/Poletanović 23', Kaluđerović 51' - Beljić 58', Krivokapić 61'/

Crvena zvezda - Partizan 1:0 (1:0)

U nedjelju:

Spartak - Čukarički 13.30
Voždovac - Novi Pazar 18h
Jagodina - Sloboda 19h

TABELA: Partizan 21, Vojvodina 20, Crvena zvezda 20, Čukarički /-1/ 18, Radnički Niš 18, Jagodina /-1/ 15, Novi Pazar /-1/ 14, Spartak /-1/ 14, Napredak 13, Voždovac /-1/ 13, OFK Beograd 13, Javor 12, Radnički KG 12, Sloboda /-1( 10, Rad 10, Donji Srem 7.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC