• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je bilo između Volkova i Mladenovića?

Fudbaler Partizana poslije utakmice tražio Filipa Mladenovića kako bi se sa njim obračunao. Volkov, međutim, tvrdi da htio samo da popričaju.

 Šta je bilo između Volkova i Mladenovića? Izvor: MONDO

Vladimir Volkov je uoči 145. "Vječitog derbija" bio najdrčniji u izjavama od svojih fudbalera Partizana. Rekao je da bi "Zvezda trebalo da razmišlja o igri Partizana, jer je Partizan šampion, a ne obrnuto" i slično.

Kako su igrali i jedni i drugi, a potovo tim za koji nastupa Volkov, teško bi se dalo zaključiti da je riječ o najboljim srpskim klubovima.

Poslije utakmice, koju je Partizan izgubio 0:1, iznervirani Volkov je, prema svjedočenju pojedinih novinara, želio da se obračuna sa kolegom iz rivalskog tabora Filipom Mladenovićem, koji je u igru ušao u finišu derbija.

Volkov je bio prilično bijesan i tražio je Mladenovića kako bi mu, kako su prenijele pojedine kolege, "polomio noge".

"Reci onom Mladenoviću da ne glumi šmekera... Kad ga budem vidio u gradu, noge ću mu polomiti", govorio je bijesni Volkov dok ga je portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski iz tunela usmjeravao ka svlačionici Partizana i pokušavao da ga smiri, prenijela je agencija Beta.


Nije jasno šta je isprovociralo i toliko iznerviralo Volkova.

Poslije utakmice, na terenu, jeste bilo sitnijih čarki i nervoze, ali sve je smirio kapiten Partizana Saša Ilić i igrači su mirno izašli sa terena i uputili se ka svlačionicama.

Fudbaleri Partizana su sat i po vremena proveli u svlačionicama stadiona Crvene zvezde, a za to vrijeme pojedini igrači srpskog šampiona stigli su i da pročitaju izvještaje i komentare sa utakmice. Uključujući i vijest o Volkovu.

Kada su ga novinari pitali šta se dogodilo, Volkov je uzvratio: "Morate da me podsjetite šta sam tačno rekao". Novinari su mu prenijeli, a onda je bek Partizana dodao: "Zašto ste onda na nekim portalima napisali da sam mu rekao da ću da mu polomim noge? Da li je to neko čuo od mene?", smiren je bio Volkov.

Uslijedilo je objašnjenje da su, ipak, neki čuli kada je poslije incidenta Volkov krenuo ka svojoj svlačionici, ali je bek crno-bijelih opet demantovao, riječima: "Ne bih se baš složio sa vama".

"U pobjedi i porazu treba ostati veliki, treba ostati gospodin i sportista. Mladenović me je na vrlo podmukao i nizak način, prilikom jednom prekida, udario šakom u glavu otpozadi i samo sam htio da oči u oči raščistimo i da riješimo na normalan način ako postoji neki problem",
rekao je Volkov i dodao: "Time bih stavio tačku na ovu priču. Pojedinim fudbalerima Zvezde sam poslije utakmice čestitao pobjedu, što je sportski i normalno".

(Predrag Vujić, Nikola Janković, MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC