• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Đurić za MONDO: NIkad gori Partizan!

Predsjednik Partizana razočaran igrom u "vječitom derbiju". "Ovo ne zaslužuje da se nazove derbijem", kaže Đurić. Razočaran i ponašanjem navijača.

 Dragan Đurić za MONDO: NIkad gori Partizan! Izvor: MONDO

Partizan je potpuno razočarao u 145. "vječitom derbiju". Izgubio je od Crvene zvezde, u obostrano nekvalitetnoj igri, na najnesrećniji način - autogolom Milana Obradovića.

Od dolaska u Ljutice Bogdana do posljednjeg zvižduka arbitra Milorada Mažića, kao da je bilo "predodređeno" da crno-bijeli izgube. Od sastava tima, u kojem nije bilo ni Saše Ilića, ni Erika Đembe Đembe u startnih 11, potom pira huligana na južnoj tribini, do samo JEDNE prave šanse (udarac Predraga Luke u finišu utakmice).

Malo, premalo od šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije i lidera tekućeg prvenstva.

Predsjednik Partizana Dragan Đurić nije išao na komšijski stadion da uživo gleda utakmicu, ali mu je i "presjelo" i gledanje posredstvom televizije.

"Kakav komentar mogu da imam osim negativnog?", uzvratio je Đurić kontrapitanjem na pitanje MONDA kakav mu je utisak poslije 145. derbija.

Nastavio je Đurić u istom tonu: "Partizan odavno nije ovako loše igrao i to protiv ovakve Crvene zvezde. Obje ekipe su igrale bez ideja, agresije, bez onoga zbog čega ljudi i vole da dođu na stadion. Ovo je bilo nešto što ne zaslužuje da se nazove derbijem".

On kaže da je bio iznenađen i kada je vidio tim Partizana i ono što je potom prikazao na terenu.

"Naravno da sam iznenađen! Nisam odavno gledao da Partizan ovako igra, bez ideje, agresije...".

Upitan da li će imati sastanak sa članovima stručnog štaba i igračima, prvi čovjek crno-bijelih je odgovorio: "Imaću, naravno, ali to sada nije važno. Sve ovo što smo vidjeli na terenu bilo je tužno i ružno, za sve nas koji živimo za fudbal, za naše navijače...".

Pitali smo predsjednika Partizana i kakav mu je komentar na nove huliganske ispade dijela navijača crno-bijelih, na njihove međusobne sukobe, paljenje vatre na tribini...

"Imam poruku za njih da bi morali da prestanu to da rade. Ne znam šta je bio razlog njihovog ponašanja, treba vidjeti, ali u svakom slučaju to što su uradili nije dobro. Prije svega, oštetili su svoj tim, jer smo u druzgom poluvremenu počeli da igramo, a onda je došao taj prekid...", rekao je Đurić, a na dodatno pitanje da li Partizan ima neku strategiju rada sa navijačima da, zaista budu to što treba da budu - navijači, predsjednik crno-bijelih je odgovorio: "Radimo na tome".

(Predrag Vujić, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC