• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzalud smo čekali trenera Zvezde...

Navijači Crvene zvezde neće moći da čuju Slavišu Stojanovića kako komentariše "vječiti derbi", jer je trener žurio na kafu sa Srećkom Katanecom.

 Uzalud smo čekali trenera Zvezde... Izvor: MONDO

Slaviša Stojanović, dan nakon što je pobjedom debitovao u srpskom "vječitom derbiju" i to proslavio sprintom ka tunelu bez rukovanja sa kolegom, postao je možda i prvi trener u istoriji Crvene zvezde (u novijoj sigurno) koji dan kasnije nije imao vremena da prokomentariše najvažniju utakmicu u Srbiji.

Brojnim novinarima koji su došli na trening crveno-bijelih u nedjelju, prvo preko portparola kluba, a kasnije i direktno, poručio je da žuri i da nema vremena za nekoliko pitanja.

"Trener vam se neće obratiti, jer ga na kafi čeka selektor slovenačke reprezentacije Srećko Katanec", rekao je novinarima portparol kluba Marko Nikolovski, koji je potom ponovo zamoljen da objasni treneru da se to nikada ranije nije događalo i da Crvena zvezda ima previše navijača koji, dan poslije važne pobjede, žele da pročitaju još nešto o utakmici koja je bila i onoj koja dolazi.

Ovaj, prije svega profesionalni zahtjev od strane predstavnika medija, nije promijenio stav slovenačkog stručnjaka.

"Izvinite stvarno, ali nemam vremena. Čeka me selektor Slovenije, a već kasnim 15 minuta", rekao je kratko Stojanović prije nego što je ušao u automobil u kojem ga je čekao vozač.

Usput, Stojanović je novinarima dobacio i da mu "portparol ništa nije rekao", iako je desetak minuta ranije upravo portparol zatražio razumijevanje za trenera objasnivši i gdje ide i ko ga čeka i da zbog toga neće moći da govori.

Fudbaleri Crvene zvezde, za razliku od trenera, nisu odbili da pričaju. Svi su pristojno izvršavali svoje profesionalne obaveze, osim možda i najboljeg fudbalera 145. derbija Nikole Mijailovića. Na naš zahtjev da zajedno prokomentarišemo susret s Partizanom, zahvalio nam se i rekao da je njegov stav da ne priča za medije i da ne daje izjave, "jer mu se svašta događalo u prethodnih deset godina, kada su mu stavljali u usta i što je rekao i što nije".

Na našu opasku da će razgovor, kao i svaki drugi, biti snimljen na diktafon i prenijet u originalu, još jednom nam se pristojno zahvalio.

Intervjue sa fudbalerima koji daju izjave čitajte na MONDU u toku dana.

(Nikola Janković, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC