• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Teška" nula na Gudisonu

Everton i Totenhem jedva da su stvorili dvije-tri prilike za gol. Golman gostiju Loris ostao na terenu poslije jakog udarca u glavu.

 "Teška" nula na Gudisonu Izvor: MONDO

Everton i Totenhem imali su šansu da pobjedom u pretposljednjem meču 10. kola Premijer lige izbiju na drugo mjesto, iza vodećeg Arsenala. Nisu je iskoristili!

Njihov remi bez golova u nedelju popodne znači da "tobdžije" imaju pet bodova više od trija najbližih pratilaca, u kome su Čelsi, Liverpul, sada i Totenhem (25:20).

Mančester siti, Sautempton i Everton nalaze se na prostoru od pete do sedme pozicije, sa po bodom manje - 19.

Everton je ostao neporažen na svom stadionu, a Totenhem se potvrdio kao tim koji veoma teško prima golove (pet na 10 mečeva). Manje puta kapitulirala je samo odbrana Sautemptona, čak i pošto je Artur Boruc u subotu dozvolio da ga savlada kolega iz Stouka, Asmir Begović!

Meč na Gudisonu bio je potpuno nezanimljiv u prvom, a nešto intenzivniji i gledljiviji u drugom poluvremenu, kada su menadžeri Martinez i Vilaš Boaš shvatili da ih prvobitne formacije ne vode nikuda i obavili po par izmjena.

Totenhem je tražio penal poslije duela Koulmena i Fertongena, a Everton poslije još jednog kontakta istih igrača, samo u kaznenom prostoru "pijevaca". Teatralni sudija Kevin Frend u oba slučaja je samo odmahnuo rukom...

Golman gostiju Igo Loris u finišu meča je dobio koljeno u glavu od Romelua Lukakua i poslije nekoliko minuta na travi, na sopstveno insistiranje, ostao u igri, mada je veteran Bred Fridel stajao kraj aut-linije, spreman da ga odmijeni.

Francuz je u 88. minutu potvrdio da je sa njim sve u redu, kada je pravovremenim istrčavanjem riješio jednu od opasnijih situacija pred svojom mrežom...

(MONDO:Foto: Beta/AP/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC