• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piskavac: Pokažite mi taj Pravilnik!

Trener Slobode Point smatra da je na gostovanju Jagodini isključen bez razloga i da njegov tim nije imao ravnopravan tretman od strane arbitra.

 Piskavac: Pokažite mi taj Pravilnik! Izvor: MONDO

Ljubiša Stamenković Piskavac, trener sa najdužim neprekidnim stažom u istom klubu Superlige Srbije, pozvao je čelnike Fudbalskog saveza Srbije da mu pošalju instrukcije za ponašanje tokom utakmica, kako mu se ubuduće ne bi događalo da bude poslat na tribine!

"Isključen sam jer sam iz prostora predviđenog za kretanje trenera dobacio sudiji da je aut u našu korist. Molim FSS da mi pošalje Pravilnik, ako tako nešto postoji, da bih se ubuduće ponašao po propisima", rekao je Stamenković za TV Arena sport nakon poraza u Jagodini (2:0).

"Ako je moj protest zbog auta vrijedan isključenja, molio bih da mi pokažu gdje to piše. Ja sam završio fakultete i hoću da se ponašam kako treba".

Sloboda sa 10 bodova iz 11 kola dijeli 14. i 15. mjesto sa Radom, a Donji Srem na dnu tabele ima sedam bodova.

"Dugo se nisam borio za opstanak, nije problem, probaću i to. Ali, bole me neke druge stvari... Čovjek se u nekim situacijama osjeća nemoćnim... Šta da radimo, igraćemo dalje. Ja znam samo da pravim igru i da dovodim publiku na stadion".

Popularni Piskavac, čiji igrači su u prvom poluvremenu dva puta bezuspješno tražili od sudije Dimitrijevića da pokaže na "bijelu tačku", između redova je poručio kako je poraz Slobode u Jagodini potpuno očekivan ishod.

Njegov pomoćnik je na poluvremenu, takođe u mikrofon Arene sport, prokomentarisao nedosuđene penale riječima: "Kao i obično u Jagodini".

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC