• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Milan nastavio da tone, Napoli stao

"Rosoneri" imali "mali milion" prilika na svom terenu protiv Đenove, penal i igrača više, ali odigrali samo 1:1. Napoli kao domaćin poražen od Parme.

 SERIJA A: Milan nastavio da tone, Napoli stao Izvor: MONDO

Crna serija za Milan nastavljena je i u 13. kolu Serije A.

Fudbaleri trofejnog kluba nisu uspjeli da pobijede u pet uzastopnih utakmica italijanskog prvenstva.

Ovaj put ekipi Masimilijana Alegrija odoljela je sedmoplasirana Đenova - 1:1. Doduše, gledajući plasman na tabeli, ovaj rezultat možda i nije toliko iznenađujuć, pošto će Milan poslije nedjeljnih utakmica vjerovatno pasti u donju polovinu tabele, na samo nekoliko bodova od zone ispadanja.

Sve je sjajno počelo po Marija Balotelija i drugove, pošto je Kaka već u 4. minutu donio prednost "rosonerima". Brazilac je sjajno primio loptu i poslao je pored golmana Perina, podsjetivši na dana kada je bio najbolji fudbaler Evrope.

Radost je, međutim, kratko trajala. Gosti su izjednačili samo pet minuta kasnije, kada je Alberto Đilardino, nekadašnji napadač Milana, pogodio sa bijele tačke.

To nije poremetilo ofanzivnu igru domaćeg tima, koji je u u 36. minutu došao do prilike da možda i riješi utakmicu.

Zbog očiglednog povlačenja Marija Balotelija direktan crveni karton, opravdano, dobio je Tomas Manfredini, a sudija Andrea Đervasoni je ponovo pokazao na bijelu tačku.

Odgovornost je preuzeo Baloteli, međutim, po drugi put u karijeri nije bio precizan sa 11 metara. Prvi penal odbranio mu je Pepe Reina u duelu sa Napolijem, a sada i Matija Perin!

Taj detalj je, čini se, potpuno poremetio Balotelijevu koncentraciju za nastavak meča, ali nije jasno šta se dogodilo sa ostalim igračima Milana. Promašaji su se ređali kao na traci, a Perin je više pogledom posmatrao kako lopta odlazi pored gola, nego što je morao da interveniše...

VIDEO

Iznenađujuć rezultat viđen je i u ostale dvije utakmice igrane u subotu.

Kjevo je u gradskom derbiju savladao Veronu, kojoj je to bio prvi poraz ove sezone na domaćem terenu, poslije šest pobjeda! Strijelac jedinog gola u tom meču bio je slovenački fudbaler Dejan Lazarević i to u drugom minutu nadoknade!

Srpski reprezentativac Ivan Radovanović odigrao je cijeli meč za pobjednički tim, a poslije jednog udarca umalo nije savladao golmana Verone, Rafaela. Na suprotnoj strani, Boško Janković nije ulazio u igru.

Kjevu ova pobjeda, međutim, nije donijela bijeg sa začelja tabele. "Leteći magarci" su sada izjednačeni sa Sampdorijom i Katanijom koje imaju po meč manje.

Jedan pogodak odlučio je pobjednika i u duelu trećeplasiranog Napolija i, trenutno, desetoplasirane Parme.

Pobjedu gostima u Napulju donio je iskusni Antonio Kasano. Igrao se 81. minut kada je "povukao" loptu, a onda šutirao po zemlji u dalji Rejnin ugao.

Napoliju je ovo bio drugi uzastopni poraz, pošto su prethodno ubjedljivo izgubili od Juventusa (0:3), pa bi Torinezi i vodeća Roma već od nedjelje mogli da povećaju prednost na tabeli.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Luca Bruno)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC