• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pazarci se žalili na najboljeg arbitra

Superligaš iz Novog Pazara uložio prigovor na suđenje Milorada Mažića i njegovih pomoćnika na meču 13. kola sa Čukaričkim.

 Pazarci se žalili na najboljeg arbitra Izvor: MONDO

Čukarički i Novi Pazar remizirali su u Beogradu (1:1) u 13. kolu Superlige, a gosti su se žalili na izjednačujući gol domaćina.

"Drastično smo oštećeni kod izjednačenja. Lopta je pogodila stativu i odbila se do igrača koji je bio u ofsajdu i koji je postigao neregularan pogodak", rekao je radiju "Sto plus" portparol Novog Pazara Redžep Korać.

Glavnom sudiji Mažiću su na Banovom Brdu pomagali Dejan Petrović i Saša Živković, četvrti sudija bio Milan Mihajlović, dok su dodatni arbitri bili Majo Vujović i Dejan Santrač.

U zvaničnom protokolu utakmice stoji da je Novi Pazar poveo golom Miloša Obradovića u 38. minutu, a da je konačan rezultat postavio Lukas Piasentin u 85. minutu.

"Poslije Piasentina, loptom je igrao Slavoljub Srnić. On se nalazio u nedozvoljenoj poziciji i bio je strelac neregularnog gola", ocijenio je Korać.

On je dodao da se treći put ove sezone dešava da je Novi Pazar oštećen na gostovanjima.

"Na startu prvenstva, cijela Srbija se smijala sudijskoj lakrdiji na našu štetu u Humskoj, a zatim je uslijedio sličan scenario i u Jagodini", dodao je Korać.

Novopazarci je šestoplasirani tim Superlige Srbije sa 21 bodom, a u sljedećem kolu opet će na gostovanje - Radničkom u Kragujevac.

(MONDO/Beta:Foto: ilustracija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC