• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači postrojavali igrače Milana

"Prva ekipa" sa tribina blokirala izlaze sa stadiona San Siro poslije remija "rosonera" sa Đenovom (1:1).

 Navijači postrojavali igrače Milana Izvor: MONDO

Fudbalerima Milana najvatreniji navijači kluba Ultras priredili su "sačekušu" poslije loše partije i remija sa Đenovom (1:1) u 13. kolu Serije A.

Oko 300 najvatrenijih fanova blokiralo je izlaze "San Sira" i naoružani bakljama nisu dopustili igračima da napuste stadion prije nego što razgovaraju sa njima i saopšte im da su izuzetno nezadovoljni mizernim rezultatima ove sezone.

Navijači su uzvikivali "Sram vas bilo" i "Čekamo vas sa motkama", a pojedinci su ponavljali rečenicu "Razmaženi klinci ne znaju šta je žrtva, računi su im puni dok mi radimo za njih".

Prema navodima italijanskih medija Mario Baloteli, koji je promašio penal na meču protiv Đenove, želio je da se suoči sa navijačima, ali su mu obezbjeđenje i policajci, kojih je bilo u velikom broju i koji su sve vreme pazili da situacija ne izmakne kontroli, savjetovali da to ne čini. Razlog je bio opravdan, jer je Baloteli navodno želio kolima da prođe kroz masu.

Policija je prije završetka duela oformila kordon u dijelu gdje su svlačionice i dodatno ih obezbijedila, jer su navijači već u toku dana ostavili poruku igračima na stadionu i tako nagovijestili da bi moglo da bude "belaja" ako izbore nepovoljan rezultat.

Razgovore sa nezadovoljnim navijačima obavili su Kaka i golman Kristijan Abijati. Oni su proveli tri minuta u burnoj konverzaciji sa vođama navijača, ali su na povrataku u svlačionicu ispraćeni aplauzom nakon čega se masa razišla, dozvolivši fudbalerima da napuste stadion.

"Stvari ne idu dobrim tokom ove sezone, ali to se svima dešava i ne treba dodatno pogoršavati situaciju. Ne želim da govorim o navijačima, ali želim da im potučim da moraju da budu strpljivi i ostanu mirni, jer mi ćemo se vratiti na pravi put", istakao je potpredsjednik kluba Adrijano Galijani.

Najvatreniji navijači ipak su izgubili strpljenje, jer Milan poslije 13 odigranih kola ima samo 14 bodova i trenutno je na 11. mjestu na tabeli Serije A. Pristalice vjeruju da bi mizerne partije, kakve prikazuju ove sezone, mogle da ih dodatno srozaju na samo začelje i dovedu u borbu za opstanak. Ne žele da razmišljaju da bi klubu mogla da se ponovi situacija iz sezone 1981/1982. kada su ispali iz Serije A.
(MONDO:Foto: Youtube screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC