• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enrike u autu do februara, stiže M'Vila?

Defanzivac Liverpula Hose Enrike pauziraće dva i po mjeseca, pošto je piodvrgnut operaciji desnog koljena, saopštio je engleski klub.

 Enrike u autu do februara, stiže M'Vila? Izvor: MONDO

Klub sa Enfilda je saopštio da je operacija desnog koljena uspješno protekla. Njega će do povratka na teren mijenjati Ali Sisoko i Džon Flanagan.

Španski fudbaler nije počeo meč od duela sa Kristal Palasom 5. oktobra, a uopšte nije igrao od 9. novembra, odnosno od pobjede LIverpula nad Fulamom od 4:0. Liverpul je trenutno drugi na tabeli sa četiri boda zaostatka za vodećim Arsenalom i uveliko razmišlja o pojačanjima u januarskom prelaznom roku.

Izgleda da je menadžment Liverpula odlučio da pruži posljednju šansu talentovanom ali nedisciplinovanom francuskom fudbaleru Janu M'Vili, koji je bio "čudo od djeteta", meta Arsenala, Liverpula, Intera i mnogih drugih, ali je zbog svojih postupaka bio kažnjavan još kao igrač Rena, a trenutno nastupa za Rubin iz Kazana.

M'Vila je iz Liverpulove lože na Evertonovom "Gudison parku" posmatrao "Mersisajd derbi", a navodno je bio samo gost zemljaka Mamadua Sakoa, koji je ljetos prešao iz Pari sen Žermena u Liverpul.

Međutim, engleski mediji navode da je M'Vila u kontaktu i sa čelnicima "redsa" i da bi konačno mogao da ostvari kontakt u neki od velikih evropskih klubova, što je moglo da se dogodi i prije dvije, tri godine, ali nije.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Chris Brunskill)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC