• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković mijenja Karadžića

Rekorder po broju nastupa u nacionalnom timu vodiće FSS i za selektora Srbije predložiće bivšeg trenera Partizana, tvrde beogradski sportski listovi.

 Stanković mijenja Karadžića Izvor: MONDO

Tomislav Karadžić polako pakuje kofere. Uprkos najavi da bi mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Srbije mogao da napusti do početka proljećnog dijela domaćeg šampionata, učiniće to do Nove godine, prenose beogradski sportski listovi.

Prema njihovim informacijama Skupština FSS trebalo bi da bude održana do kraja decembra, na kojoj će Karadžić i definitivno potvrditi da napušta svoju funkciju.

Njega bi na mjestu čelnog čovjeka nacionalnog fudbalskog saveza trebalo da zamijeni Dejan Stanković.

Rekorder po broju odigranih mečeva za nacionalni tim nije uspješan privrednik, kojeg bi Karadžić želio za nasljednika, ali jeste uspješan fudbaler, što je navodna druga želja sadašnjeg predsjednika FSS.

Karadžić je u izjavi za "Žurnal" ostao "zakopčan" po pitanju svog nasljednika, ali je rekao da Stanković odgovara "profilu" koji bi želio da zasjedne u fotelju čelnog čovjeka FSS.

On je rekao da se sa "Stankovićem sreo mnogo puta", ali nije želio da precizira da i je to bilo posljednjih dana. "Imao sam mnogo sastanaka i juče i prekjuče sa raznim stvarima", ostao je zagonetan Karadžić.

Stanković bi po preuzimanju funkcije predsednika FSS i formiranja novog Izvršnog odbora trebalo da izabere novog selektora Srbije. Navodno, izvjesno je da će on za to mjesto predložiti Ljubišu Tumakovića, bivšeg trenera Partizana.

Dogovor je navodno postignut, iako je Tumbaković nedavno izjavio da "nije siguran da je u ovom momentu spreman za to".

Tomislav Karadžić bi poslije povlačenja sa mjesta prvog čovjeka nacionalnog saveza, dobio ulogu počasnog predsjednika FSS za sav trud i veliki rad prethodnih godina, od kojih je najveći poduhvat urađen za vrijeme njegovog mandata izgradnja Nacionalnog fudbalskog centra u Staroj Pazovi.
(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC