• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Stojković ide (VIDEO)

Sportski direktor Patizana Albert Nađ potvrđuje da bi sjajni čuvar mreže mogao da ode na zimu. Novi ugovori Brašancu i Volkovu.

 PARTIZAN: Stojković ide (VIDEO) Izvor: MONDO

Vladimir Stojković je Partizanu donio mnogo bodova i prošle i ove sezone. Njegove čudesne odbrane, kada svi "vide" loptu u golu ulivala su samopuzdanje saigračima, jer kada bi pogriješili (a grešaka je bilo zaista mnogo), znali su da je iza njih sjajni reprezentativni golman Srbije.

U svoj nesreći u vezi sa povredama igrača, Partizan je imao i sreće prošlog ljeta. Doveden je Milan Lukač, a Stojkoviću su date "odriješene ruke" da nađe inostrani angažman. Kada se činilo da se oprostio od srpskog šampiona, Stojković se vratio u njegove redove. Stručni štab i cijeli Partizan, ispostaviće se, ozarilo je sunce. Lukač, koji je branio odlično, morao na na dužu pauzu zbog povrede, a Stojković je ponovo stao između stativa.

VIDEO

Partizan je prije tri i po godine pružio ruku Stojkoviću kada su mu bile potrebne utakmice, a Stojković mu je vratio dobrim odbranama. Izdržao je i horor u Đenovi sa srpskom reprezentacijom, razne uvrede, potom i privatne probleme (razvod od supruge). Odbranama je pokazao da je mentalno veoma jak i izdžljiv.

Ali, došlo je vrijeme za rastanak sa Partizanom, kako ga Stojković naziva: "Mojim Partizanom".

Iako za medije kaže da je fokusiran na preostale utakmice u domaćem prvenstvu do kraja jesenje polusezone i jednu u kupu, Stojković je blizu odlaska iz Humske. Na kraju krajeva, vrzgeme je i da naplati ono u čemu je dobar.

VIDEO


Sportski direktor Partizana Albert Nađ potvrdio je "Večernjim novostima" da se približio rastanak sa Stojkovićem, kome Partizan nije ponudio produžetak ugovora.

"Volio bih da Stojke ostane, ali u ovom trenutku to nije realno. Još tokom ljeta je imao dozvolu da napusti Partizan, pa se to nije desilo. Jedno su želje svih nas, a drugo je realnost", kaže Nađ.

Ako Stojković ode, Partizan ne bi trebalo da bude zabrinut za poziciju 1. Lukač se oporavio od povrede i čeka priliku, tu su i Živko Živković i Nikola Petrović. Dakle, na poziciji golmana Partizan je popunjen. Za razliku od nekih drugih mjesta u timu... Svi znate kojih.

Nađ je još rekao i da će Darku Brašancu i Vladimiru Volkovu vjerovatno biti ponuđeni novi ugovori. Volkovu tekući ističe na ljeto, a već je počeo pregovore o novom.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC