• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Probleme ćemo rješavati u pauzi

Trener Crvene zvezde traži maksimalnu koncentraciju igrača do kraja jesenjeg dijela sezone i poručuje: "Poslije će svako da rješava svoje probleme".

 Stojanović: Probleme ćemo rješavati u pauzi Izvor: MONDO

Crvenu zvezdu u subotu u 13 časova očekuje neugodno gostovanje na Omladinskom stadionu i duel sa OFK Beogradom, koji je prošle sezone slavio u dva od tri duela.

U prilog crveno-bijelima ne ide i to što "romantičare" sa klupe vodi Zlato Krmpotić, pošto je Zvezda ove sezone gubila u duelima sa klubovima čiji su treneri njeni bivši igrači - od Voždovca (Nenad Lalatović) i Čukaričkog (Vladan Milojević).

Slaviša Stojanović, međutim, ne brine o tome.

"Normalno je da svako ko je na drugoj strani želi pobjedu i ne mogu da se bavim svim tim stvarima, uvijek nešto postoji... Naš posao je sasvim jasan", rekao je strateg crveno-bijelih na konferenciji za novinare uoči utakmice 14. kola Jelen Superlige.

"Ako želimo da razmišljamo o vodećim pozicijama na tabeli onda moramo da pobjeđujemo. Imamo nezgodno gostovanje kod mlade, perspektivne i poletne ekipe OFK Beograda i moramo da budemo maksimalno oprezni i odigramo najbolje što znamo", dodao je slovenački strateg.

Što se tiče odstranjivanja Marka Vešovića i Filipa Mladenovića iz tima, zbog podnijetih zahtjeva za raskid ugovora, Stojanović kaže da to ne smije da poremeti koncentraciju ostalih igrača.

"Svako na svoj problem reaguje drugačije i svoja muka mu je najteža. Znam da će igrači biti koncentrisani kao i do sada i očekujem da takvi budu ovih preostalih desetak dana. Poslije će svako da rješava svoje probleme", istakao je Stojanović.

Trener, takođe, nije želio puno da se bavi temom suđenja, na koje se njegov klub žalio poslije utakmice Voždovac - Partizan.

"Imam hiljadu svojih problema vezanih za teren i ako se budem bavio drugim stvarima izgubiću crvenu nit, što nije dobro".

Pored suspendovanih Vešovića i Mladenovića, van ekipe su i povrijeđeni Aleksandar Kovačević i Novak Martinović.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC