• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Petrović mijenja Volkova

Volkov ne igra zbog kartona. Do kraja polusezone bez Kojića, Fofane i Gulana. Talentovani Šaponjić u kombinaciji za sastav.

 Partizan: Petrović mijenja Volkova Izvor: MONDO

U narednih nedjelju dana Partizan će dva puta igrati protiv Spartaka iz Subotice, a potom protiv Čukaričkog završiti jesenju polusezonu.

Trener Partizana Vuk Rašović kaže da ekipa sada razmišlja samo o prvoj narednoj utakmici, a to je prvenstveni duel protiv Spartaka u subotu od 15 časova u Humskoj, opet bez gledalaca zbog kazne koja je izrečena Partizanu poslije divljanja njegovih navijača na "vječitom derbiju".

"Nažalost, opet igramo bez publike, ali naša ambicija ostaje ista - idemo na tri boda, da nastavimo pobjednički niz. Trenutno nas apsolutno ne interesuje kup utakmica (takođe protiv Spartaka, u srijedu u Subotici), već samo ova prva koja dolazi. Čitava naša energija je usmjerena ka tome", kaže Rašović.

On dodaje da crno-bijeli maksimalno respektuju "plave golubove", koji su u prošlosti umjeli da naprave mnogo problema Partizanu, a najveću opasnost vidi od Vladimira Torbice i Aleksandra Noskovića.

"Vidim i čitam da su oni dolaze maksimalno motivisani i očekujem dobru utakmicu. Mogu, sa naše strane, da obećam veliku borbu i motivaciju i nadam se da ćemo sve to pretovičiti u nova tri boda", kaže trener crno-bijelih.

Partizan će ponovo igrati bez ijednog klasičnog napadača (Ismael Fofana i Nemanja Kojić su završili sezonu), kao i bez Nikole Gulana, koji je takođe van stroja do kraja polusezone. Neće biti ni Vladimira Volkova, koga će zamijeniti Nemanja Petrović.

S obzirom na to da ja kadetski derbi Partizana i Crvene zvezde pomjeren za nedjelju, Rašović kaže da će u kombinaciji za tim biti i 16-godišnji napadač Ivan Šaponjić.

MOGUĆ SASTAV PARTIZANA: Stojković, Obradović, Ostojić, Stanković, Petrović, Đemba Đemba, Saša Ilić, Jojić, Ninković, Andrija Živković, Luka.

Dakle, u odnosu na Voždovac jedna promjena - Petrović umjesto Volkova.

RANO JE ZA PROCJENU O BRAZILCIMA
Rašović kaže da dvojica Brazilaca - Mateus i Đovani - treniraju i dalje sa ekipom, ali da je i dalje rano za procjene o njihovim mogućnostima.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC