• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Alkohol bojsi" lopatali snijeg

Navijači Rudara iz Prijedora okupili se na Gradskom stadionu i čistili teren kako bi njihovi ljubimci mogli da igraju meč protiv Širokog Brijega.

 "Alkohol bojsi" lopatali snijeg Izvor: MONDO

Ljubav prema voljenom klubu iskazuje se na razne načine. Navijači prijedorskog Rudara, popularni „Alkohol Bojsi“ ovog puta ljubav su iskazali sa lopatama u rukama.

Dvadesetak najvatrenijih navijača okupilo se na Gradskom stadionu u Prijedoru kako bi svom klubu pomogli da očisti snijeg sa terena i tako se stvore uslovi za odigravanje posljednjeg meča jesenjeg dijela sezone Premjer lige BiH protiv Širokog Brijega.

"Kažu da smo huligani i divljaci, a mi samo do besvijesti volimo i bodrimo svoj klub i pomažemo mu na sve moguće načine. Pa i na ovaj, čišćenjem terena kako bi se utakmica sa Širokobriježanima odigrala. A pojedinci koji se busaju u prsa Rudar Prijedorom u petak nisu ni provirili na Gradski stadion da vide šta se radi, a kamoli da se ponude da pomognu", istakao je vođa „Alkohol bojsa“ Ognjen Vukmirica, a prenosi zvanični sajt kluba.

S obzirom da je temperatura niska u Prijedoru kratkominutne pauze korištene su za tople napitke, kafu i kuvano vino i prikupljanje dodatne snage za čišćenje bijelog pokrivača.

Tako se voli klub!

(MONDO, foto: rudarprijedor.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC