• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina pobjeda za novu diskusiju

Crveno-bijeli uprkos blijedoj igri savladali borbeni OFK Beograd 2:1 zahvaljujući penalu u 79. minutu.

 Zvezdina pobjeda za novu diskusiju Izvor: MONDO

Prvi put od aprila 2010. godine Crvena zvezda je pobijedila OFK Beograd na Omladinskom stadionu.

Mladi tim "romantičarima" odlično se borio i nezasluženo je teren napustio poražen, a na to je najviše uticala odluka arbitra Milana Jeremića da na asistenciju pomoćnika dosudi penal poslije povlačenja Nikole Vasiljevića i Dragana Mrđe...

Da li je penal bio ili ne, sigurno će se diskutovati narednih dana, a posebno će biti zanimljivo vidjeti da li će biti reakcije iz Partizana, kao što je nedjelju dana ranije Crvena zvezda reagovala saopštenjem nakon duela crno-bijelih i Voždovca.

U svakom slučaju, priliku koja mu se ukazala nije propustio Miloš Ninković. Precizno je šutirao sa bijele tačke i donio značajna tri boda Crvenoj zvezdi, koja po igri u drugom poluvremenu nikako nisu bila zaslužena.

OFK Beograd je mnogo više napadao ove subote, ali su gosti prvi pogodili mrežu.

Precizan je bio Dragan Mrđa u 43. minutu, kada je odlično po lijevoj strani prošao Nikola Mijailović i oštro uputio centaršut u peterac plavo-bijelih. Bio je to Mrđin deveti pogodak ove sezone, a prvi na gostujućim terenima.

Samo nekoliko minuta ranije Miloš Ninković je pogodio prečku, tačnije Bojan Pavlović je vrhovima prstiju uspio da skrene loptu nakon snažnog udarca sa ivice kaznenog.

Prije toga ofanzivniji su bili domaći fudbaleri, a u istom ritmu nastavili su i u drugom dijelu utakmice.

To im se isplatilo u 56. minutu, kada je Aleksandar Čavrić neshvatljivo ostao sam u srcu šesnaesterca Crvene zvezde, nakon prodora imenjaka Ješića. Nekoliko gostujućih igrača bilo je oko napadača "romantičara", ali nijedan dovoljno blizu da blokira njegov šut.

Poslije tog gola opao je tempo igre, pošto se OFK Beograd odlučio da čuva bod i igra na kontre, iz kojih je još nekoliko puta uspio da zaprijeti, dok je Zvezda djelovala nepovezano i bezidejno.

A onda je dosuđen penal koji će vjerovatno pokrenuti novu lavinu rasprava i kritika na račun sudija, koje su i u ovoj utakmici bile na meti navijača Crvene zvezde.

Naravno, nije penal jedino o čemu će se diskutovati narednih dana, već i novo blijedo izdanje ekipe koja ima šampionske ambicije.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC