• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni: Galijani ostaje u klubu

Situacija na "San Siru" dodatno zakomplikovana. Ili razjašnjena? Predsjednik Milana poručio da izvršni direktor ostaje u klubu.

 Berluskoni: Galijani ostaje u klubu Izvor: MONDO

Povišena tenzija u Milanu trebalo je da bude smirena današnjim sastankom predsjednika Silvija Berluskonija sa igračima i zaposlenima u klubu. Taj skup je otkazan, ali je prvi čovjek "roso-nera" poslao poruku preko klupske televizije.

Mirnim riječima je smirio strasti, uzavrele otvorenim sukobom njegove ćerke Barbare, koja ima značajnu ulogu u klubu i izvršnog direktora Adrijana Galijanija, koji je najavio odlazak sa svoje funkcije poslije 27 godina.

"Jedini razlog zbog kojeg nisam došao u Milanelo je loše vrijeme. Razočaran sam zbog toga... U svakom slučaju, Milan će ići napred mirnim putem, Adrijano Galijani je smireniji poslije našeg razgovora. Svi ostaju na svojim pozicijama i situacija se neće promijeniti. Htio sam da ove stvari kažem direktno predstavnicima medija. Situacija u klubu neće biti promijenjena", poručio je otac Berluskoni.

Sukob Galijanija i Barbare Berluskoni kulminirao je u petak, kada je direktor kluba poručio da će otići krajem decembra. Čak je i spekulisano da bi mogao da tuži Silvija Berluskonija.

Poslije 13 prvenstvenih kola, Milan zauzima 13. poziciju na tabeli Serije A. U Ligi šampiona mu 11. decembra predstoji meč sa Ajaksom koji će odlučiti da li će se plasirati u drugu fazu.

(MONDO:Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC