• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ronaldo će završiti karijeru u Realu"

Predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez uvjerava da Portugalac ni u bližoj ni u daljoj budućnosti neće otići iz Madrida.

 "Ronaldo će završiti karijeru u Realu" Izvor: MONDO

Poslije ljeta obilježenog nagađanjima da bi Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Mančester junajted, prvi čovjek njegovog aktuelnog kluba poslao je jasnu poruku:

"Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Kristijano Ronaldo sa nama i da će provesti ostatak karijere u Realu. On je najveći igrač na svijetu i jedan od najboljih u istoriji", rekao je u subotu Florentino Perez.

Prvi čovjek vicešampiona Španije oduševljen je činjenicom da je Kristijana upario sa Geretom Bejlom i smatra da je ta akvizicija garant dominacije "kraljevića" evropskim fudbalom u narednim godinama.

"Ojačali smo sastav dovođenjem Bejla, koji je dva puta bio proglašavan igračem godine u Premijer ligi. Uz to, nastavljamo da sprovodimo model Santijaga Bernabeaua, koji je želio da u Realu igraju najbolji igrači na svijetu i najbolji španski fudbaleri. Uz to, posvećujemo veliku pažnju i juniorskom pogonu".

Madriđani trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli Primere, sa šest bodova zaostatka za Barselonom. U Ligi šampiona su već obezbijedili plasman u drugu fazu, pobjedom nad Galatasarajem 4:1 sredinom ove nedelje.

(MONDO:Foto: Beta/AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC