• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjen Vranješ: Evijan - karta za Mundijal

Defanzivac Alanije iz Vladikavkaza, nekadašnji igrač banjalučkog Borca i Crvene zvezde, blizu je dogovora sa francuskim Evijanom.

 Ognjen Vranješ: Evijan - karta za Mundijal Izvor: MONDO

Reprezentativac BiH Ognjen Vranješ trenutno brani boje ruske Alanije. Ipak, u klubu iz Vladikavkaza nisu bili korektni prema Banjalučaninu, pa je bio primoran da pravdu zatraži na sudu FIFA-e.

Naime, Rusi u posljednja četiri mjeseca nisu izmirili obaveze prema igračima, pa je Vranješ bio primoran da pravdu potraži na sudu. Zatražio je i raskid ugovora na štetu kluba, a za njegove usluge već je zainteresovan jedan klub iz francuske Lige 1.

"Istina je, pregovaram sa francuskim Evijanom već nekoliko dana, intenzivirali smo kontakte, ali još uvijek nismo ništa dogovorili jer još nisam raskinuo ugovor sa Alanijom. To je u procesu i vjerujem da neće biti nikakvih problema da pronađem novi klub", prenio je "Sportski žurnal" izjavu nekadašnjeg igrača Borca, Crvene zvezde, Napretka iz Kruševca, moldavskog Šerifa i ruskog Krasnodara.

Vranješ je pauzirao zbog neugodne povrede koljena, koja ga je duži period odvojila od terena.

"Nakon oporavka od povrede, željan sam novih dokazivanja i jakih utakmica. Francuska liga je svake godine sve jača i biće to pravi izazov za mene", poručio je dvadesetčetvorogodišnji igrač koji je karijeru započeo u banjalučkom premijerligašu.

BiH je izborila plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu narednog ljeta. Vranješ se nada da će uskoro zaigrati u nekom drugom klubu, pošto u Alaniji nije dobio šansu, kako bi bio spreman za Mundijal.

"Kao i pred svaki drugi prelazni rok, tako i ovog puta postoji mnogo kontakata, ali Evijan je najuporniji. Kada zvanično budem slobodan igrač, okrenuću se potrazi za angažmanom. U svakom slučaju, nadam se da ću ubuduće igrati u jednoj od najjačih evropskih liga, a samim tim i izboriti mjesto u reprezentaciji BiH. Imam veliku želju da zaigram na Svjetskom prvenstvu 2014. godine", naglasio je Vranješ.

Vranješ je za seniorsku reprezentaciju BiH odigrao 10 mečeva, a isto toliko za mladu selekciju, za koju je postigao i dva gola.

(MONDO, foto: Dnevni avaz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC