• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vošini golgeteri: U subotu će biti teže

Andrija Kaluđerović i Petar Škuletić očekuju teži posao u prvenstvenom duelu sa Zvezdom nego što je to bilo u četvrtfinalu Kupa Srbije.

 Vošini golgeteri: U subotu će biti teže Izvor: MONDO

Odličnu partiju Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Srbije i petu uzastopnu pobjedu protiv Crvene zvezde najavio je Andrija Kaluđerović pogotkom u 10. minutu.

Bivši napadač beogradskih crveno-bijelih "lažnjakom" je prevario Marka Petkovića i Gorana Gogića, a zatim loptu poslao u dalji gornji ugao Bajkovićevog gola.

Bio je to prvi od tri pogotka koje su novosadski crveno-bijeli (ovaj put u plavom) postigli na "Marakani" za plasman u polufinale Kupa (3:1).

Kaluđerović se, ipak, nije javno radovao golu protiv bivšeg kluba, ali smatra da ne postoji dilema ko je zaslužio prolaz.

"Mislim da smo pokazali bolju igru nego Crvena zvezda... Pomiješana su mi osjećanja, jer mi je drago što je Vojvodina prošla, a krivo što je Zvezda ispala, ali tako je moralo, nisu mogle obje ekipe da prođu dalje. Večeras je prošla Vojvodina i mislim da je to zasluženo", rekao je napadač "lala" novinarima poslije utakmice.

Prilikom zamjene u 63. minutu, publika sa bočnih tribina Zvezdinog stadiona ispratila je Kaluđerovića aplauzima.

"Srećam sam zbog toga, jer je to dokaz da sam nešto uradio u Zvezdi i da navijači cijene moje golove", zadovoljan je 26-godišnji napadač koji je dres Crvene zvezde nosio sezonu i po.

Tokom boravka u klubu iz Ljutice Bogdana postigao je 30 golova u 55 utakmica.

Kaluđerović, međutim, sada igra za Vojvodinu tako da i u subotu, kada se ova dva rivala budu sastala u prvenstvenom duelu, opet u Beogradu, želi pobjedu Novosađana.

"Teško je dva puta uzastopno dobiti istog protivnika, a pogotovo kada je to Crvena zvezda na 'Marakani'. Moramo da odigramo opet maksimalno angažovano i da idemo na pobjedu, ali sigurno je da će biti teže nego danas, jer su oni izgubili i željeće da se revanširaju", zaključio je talentovani napadač.

Pored Kaluđerovića, u strijelce su se za Vojvodinu upisali još Enver Alivodić (58. minut) i Petar Škuletić (71), dok je utešni gol za Zvezdu dao Dragan Mrđa u 73.

Nekadašni Partizanov "klinac", Škuletić, nije krio zadovoljstvo poslije utakmice.

"Odigrali smo jednu ekstra utakmicu i zaslužili da pobijedimo. Svi smo presrećni zbog toga. Velika prednost nam je bio gol na početku, koji nam je dao samopouzdanje".

I on smatra da bi pobjeda u subotu bila podvig, ali ne želi da se preda bez borbe.

"Sigurno da je teško dobiti Zvezdu dva puta u tri dana, ali pokušaćemo. Vjerujem da možemo to da učinimo", rekao je Škuletić.

Prvenstveni duel Zvezde i Vojvodine u subotu počeće, takođe, u 17 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC