• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đelmić: Iz Borca samo u inostranstvo!

Napadač Banjalučana, koji je u prvom dijelu prvenstva postigao sedam golova, ima nekoliko ponuda iz Premijer lige BiH. Ali...

 Đelmić: Iz Borca samo u inostranstvo! Izvor: MONDO

Fudbaleri banjalučkog Borca veći dio sezone proveli su na liderskoj poziciji. Ipak, slabim partijama u finišu jesenjeg dijela prvenstva posustali su i prvo mjesto prepustili aktuelnom šampionu Željezničaru.

Jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate crveno-plavih ove sezone je krilni napadač Ognjen Đelmić, koji je sredinom stigao iz sarajevskog Olimpika.

"Kontaktirali su me predstavnici pojedinih klubova iz Premijer lige BiH, ali ako budem odlazio iz Borca, želio bih da to bude inostranstvo", jasan je prvotimac Borca.

"U Borcu sam odigrao najbolju polusezonu otkako igram u Premijer ligi, skandiranje navijača ne mogu da zaboravim, a pored svega toga klub se borri za plasman u Evropu. U slučaju dobre ponude iz inostranstva, sješću sa čelnicima kluba jer imam ugovor i sigurno postoji obeštećenje", rekao je Đelmić za "Blic" i dodao kako mu Borac duguje određenu svotu novca i ukoliko se na proljeće ne riješe finansijski problemi, potražiće drugi klub.

Đelmić ističe da bi bila velika šteta ukoliko Borac, nakon sjajnih jesenjih partija, na proljeće ne uspije da izbori izlazak na međunarodnu scenu.

"Ubijeđen sam da tim koji je završio prvi dio sezone, uz dva, tri pojačanja, može napraviti novi bum na proljeće i stići do Evrope. Mislim da ni titula ne bi bila daleko, ali svakako će sve da zavisi od toga da li će novčani problemi kluba biti riješeni", naglasio je Đelmić.

Omaleni golgeter, prije Borca i Olimpika nosio je dres Zvijezde iz Gradačca, zvorničke Drine, Laktaša i beogradskog Rada. U dresu banjalučkog premijerligaša upisao je 18 prvenstvenih nastupa u kojima je sedam puta tresao protivničke mreže.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC