• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa: Cilj je titula

Napadač Crvene zvezde žali zbog poraza od Vojvodine u četvrtfinalu Kupa, ali podsjeća da je glavni cilj ekipe titula u prvenstvu.

 Mrđa: Cilj je titula Izvor: MONDO

U srijedu uveče Dragan Mrđa je nastavio seriju pogodaka (10. ove sezone), ali je Crvena zvezda i peti uzastopni put poražena od Vojvodine (1:3).

Ono što je najbitnije, gosti iz Novog Sada ostvarili su plasman u polufinale Kupa Srbije, a crveno-bijeli su kao i prošle sezone ostali bez proljeća u masovnijem domaćem takmičenju, u kojem su osvojili jedini pehar u posljednjih nekoliko godina.

"Džabe što sam dao gol kada smo izgubili i kada taj gol uopšte nije bitan", neraspoložen je bio Mrđa poslije utakmice na "Marakani".

"Nismo dobro odigrali i zato smo izgubili. Nismo ušli u meč agresivno kao što smo se dogovorili, a imam utisak da kada nam neko prvi put šutne na gol, uspije i da nam da gol. Nije ovo bila prva utakmcia da nam se to dešava", konstatovao je napadač Zvezde.

Vojvodina je mnogo bolje počela meč i povela 1:0. Za drugi pogodak bilo im je potrebno opet desetak minuta igre u drugom poluvremenu, a onda je uslijedio i treći. Mrđa je uspio da smanji na 1:3 u 73. minutu, ali kada je nedugo zatim lopta poslije njegovog udarca pogodila stativu bilo je jasno da nema ništa od preokreta...

"Teško je igrati kada protivnik povede, ali nije strašno ako je 0:1. Mi smo, međutim, ubrzo kada je krenulo drugo poluvrijeme primili i drugi gol. Teško je vratiti se u meč kada gubiš dva gola razlike, a pogotovo tri. Imao sam, međutim, utisak da, kada smo smanjili na 1:3, možemo do izjednačenja i penala. Krenuli smo na sve ili ništa i imali šanse da uđemo u neizvjesnu završnicu. Nismo, ipak, uspjeli da damo drugi gol, ali šta da radimo...", zastao je Mrđa i potom dodao:

"Razočaravajuće je, međutim, naš cilj ostaje titula i moramo što prije ovo da zaboravimo i okrenimo se utakmici u subotu".

A u subotu će se Zvezda ponovo sastati sa Vojvodinom. Opet od 17 časova na "Marakani", ali ovaj put u posljednjem kolu jesenjeg dijela Jelen Superlige.

"Nije lako kada se ispadne iz takmičenja za trofej, ali prevashodni cilj nam je borba za titulu i moramo da damo sve od sebe da pobijedimo u subotu. Nije nimalo naivna situacija, ali nemamo šta drugo, nego da u subotu pobijedimo i malo mirnije odemo na pauzu", jasno je Mrđi šta crveno-bijeli treba da urade ukoliko ne žele da im Partizan ponovo odmakne. Trenutno je bod razlike.

(Jovan Terzić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC