• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić se pravda: Ja, službenica i saobraćaj

Safet Sušić je jedini selektor od 32 reprezentacije, koje će igrati na Svjetskom prvenstvu, a da neće prisustvovati žrijebu grupa.

 Sušić se pravda: Ja, službenica i saobraćaj Izvor: MONDO

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine neće biti u Brazilu na žrijebanju grupa za Svjetsko prvenstvo, a razlog je - kašnjenje na avion iz Pariza.

"Gledao sam sinoć utakmicu Evian - PSŽ, pa sam potom krenuo na aerodrom. Krenuo sam na vrijeme, no bilo je nekih problema u prometu na koje nisam mogao uticati, te sam na aerodrom stigao pola sata prije leta. Službenica na aerodromu je bila neraspoložena, kao i ja sam. Jednostavno nije prihvatila moja objašnjena, tako da nisam otputovao za Brazil", rekao je za SportSport.ba  Sušić.

"U 40 godina karijere zakasnio sam na let dva ili tri puta. Desilo se to i sinoć, sudbina je izgleda tako htjela. Žao mi je što nisam tamo, žao mi je što se neću vidjeti s kolegama. Nije prvi put da selektora nema na izvlačenju i siguran sam da nas FIFA zbog mog nedolaska neće gledati drugačije. Ako se treba izviniti nije nikakav problem, no smatram da nema mjesta panici", dodao je Sušić i objasnio da nije riječ ni o kakvom problemu sa čelnim ljudima Fudbalskog saveza BiH.

"Ma ne, rekao sam vam, zakasnio sam i to je razlog zbog kojeg nisam u Brazilu. Ponoviću još jednom, žao mi je, ali desilo se to što se desilo. Nikakvih problema nema, sutra ću pratiti žrijeb i biću na raspolaganju bh. novinarima", rekao je Sušić.

Sušića će na žrijebu mijenjati Darko Ljubojević, član predsjedništva NFS BiH.

(MONDO:Foto:NFS BiH.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC