• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alivodić: Zna se ko je Zvezda

Odlični fudbaler Vojvodine, "paker" i strijelac, Enver Alivodić, ne zavarava se da će u subotu biti isto kao u srijedu u 17 časova.

 Alivodić: Zna se ko je Zvezda Izvor: MONDO

Fudbaler Vojvodine Enver Alivodić izjavio je da njegovu ekipu protiv Crvene zvezde u 15. kolu Superlige Srbije očekuje teži zadatak nego prije dva dana, kada su Novosađani slavili u četvrtfinalu Kupa Srbije (3:1).

"Ne smijemo ni da pomislimo da će nam sutra biti lakše, zbog dobrog rezultata u Kupu. Imaćemo teži zadatak, a za dobar rezultat je neophodno da budemo motivisaniji i taktički jači, maksimalno spremni i koncentrisani", rekao je Alivodić radiju Sto plus.

Vojvodina je u srijedu pobjedom u Beogradu od 3:1 eliminisala Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa, a jedan pogodak za goste postigao je i Alivodić. Uoči još jednog duela na stadionu Zvezde, domaći su drugi na superligaškoj tabeli sa 29 bodova, dok je Vojvodina na petoj poziciji sa pet bodova manje.

"Zna se ko je Zvezda, pogotovo kada igra pred svojim navijačima, ali očekujem povoljan rezultat. Pobijedili smo ove jeseni oba najveća kluba iz Beograda, što pokazuje da imamo kvalitet", ocijenio je Alivodić.

"Ipak, na nekim mečevima, posebno u Novom Sadu, nismo igrali tako dobro, a u par situacija izostala je i sreća. Nedostatak tih bodova doprinio je da ne budemo lideri prvenstva", dodao je on.

Ovaj 28-godišnji Novopazarac je tokom jeseni zabilježio sedam golova i šest asistencija u dresu Vojvodine.

"Zadovoljan sam efikasnošću, jer sam poslije povratka u domaći fudbal za nepunu sezonu i po postigao 17 golova. Ipak, znam da mogu još bolje", rekao je Alivodić.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 17 sati u Beogradu.

(MONDO/Beta, foto: Betaphoto/Branislav Božić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC