• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako bez Ninkovića - 4-4-2 ili 4-3-3?

Prvi put ove sezone, Crvena zvezda će igrati meč JSL bez Miloša Ninkovića. Pred trenerom Slavišom Stojanovićem su dvije opcije.

 Kako bez Ninkovića - 4-4-2 ili 4-3-3? Izvor: MONDO

Miloš Ninković igrao je ove sezone za Crvenu zvezdu i nedovoljno fizički pripremljen i sa rasjekotinom na čelu, pa prevojem, pa kacigom za ragbi i umoran, ali sa naprsnućem hrskavice koljena - neće moći da nastupi.

Crveno-bijeli prvi put ove jeseni, u posljednjem 15. kolu Jelen Superlige Srbije, igraće bez igrača na kojem je u velikoj meri bila bazirana igra cijelog tima.

Ninković je doživio povredu meniskusa u srijedu u duelu četvrtfinala Kupa Srbije, protiv Vojvodine u Beogradu. Taj duel završen je rezultatom 1:3, a isti rivali, na istom mjestu, u isto vrijeme (17.00), sastaće se u drugom takmičenju - ligi.

Koga će trener Slaviša Stojanović izvesti na teren i u kojoj postavci?

Stojanović ima dvije opcije: da ne mijenja formaciju 4-4-2 i Ninkovića jednostavno zamijeni Vukanom Savićevićem, odnosno da pretumba tim i možda ga vrati na postavku s početka sezone, s jednim napadačem, ali i dvojicom krilnih napadača.

To znači da bi Zvezda počela samo s jednim špicem, Abiolom Daudom ili Draganom Mrđom, da bi na bokovima bili standardni Nejc Pečnik i u posljednje vreme malo korišćeni Filip Kasalica, a da bi se u sredini napravila malo veća gužva u namjeri da se nadomjesti Ninkovićev učinak - Goranu Gogiću i Nenadu Milijašu vjerovatno bi se priključio, opet, Savićević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC