• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je Nikolić spremio Stojanoviću za revanš?

"Mi smo isplanirali tri posljednje utakmice u sezoni i moguće je da sutra bude malih promjena u sastavu ali ništa spektakularno", kaže trener Voše.

 Šta je Nikolić spremio Stojanoviću za revanš? Izvor: MONDO

Žakula - Nastić, Đurić, Vuković, Vulićević - Radoja, Vranješ (od 89. Tumbasević), Poletanović (od 86. Vukčević), Alivodić - Kaluđerović (od 63. Gaćinović), Škuletić.

Ovo je bio sastav Vojvodine koji je u srijedu izvojevao ubjedljivu i efektnu, petu uzastopnu pobjedu nad Crvenom zvezdom i održao nepobjedivost "lala" na "Marakani", koja traje od proljeća 2010. godine.

Posljednjih pet međusobnih utakmica:

2011/12 Zvezda - Vojvodina 0:2, Vojvodina - Zvezda 2:1;

2012/13 Zvezda - Vojvodina 0:3, Vojvodina - Zvezda 3:0;

2013/14 Zvezda - Vojvodina 1:3 (Kup).

Između srijede u 17 i subote u 17, kada je zakazan novi duel dva rivala, ali u 15. kolu Superlige Srbije, nema mnogo vremena, pa se pitanje rotacije nameće samo po sebi. Da li je će Marko Nikolić istom rivalu suprotstaviti isti sastav? Sličan? Ili bitno drugačiji?

"Mi smo dobro isplanirali tri posljednje utakmice u sezoni i moguće je da sutra bude malih promjena u sastavu ali ništa spektakularno", rekao je Nikolić u petak, dan prije povratka u Beograd na zatvaranje prvog dijela sezone.

"U srpskom fudbalu se svi dobro poznajemo pa je sigurno da niko nikog ne može da iznenadi ni sistemom igre niti nekim kadrovskim rješenjima".

Miroslav Vulićević, Enver Alivodić i Andrija Kaluđerović odigrali su svaku od prethodnih 14 utakmica u Superligi, Stojan Vranješ, Marko Poletanović i Petar Škuletić propustili su samo jednu. Sva šestorica bila su u startnih 11 i prije dva dana, u Kupu.

Da li će nekoga od njih Nikolić odmoriti, teško je reći, jer na njima počiva igra tima.

Jedan od onih koji bi trebalo da budu neizostavni prema kvalitetu je i Branislav Trajković, stameni štoper sa 11 nastupa u Superligi ove sezone, koji je u srijedu izostao zbog, kako je rečeno, prehlade, ali je i tako prehlađen presjedio dva sata na klupi za rezerve na "minus 3".

Da li je u međuvremenu ozdravio ili će propustiti i drugi meč sa klubom sa kojim navodno pregovara o transferu već ove zime, vidjećemo u subotu sat vremena pred utakmicu.

Lijevi bek Vojvodine Nikola Leković najstandardniji je član prve postave koji nije igrao u srijedu i možda je to ta "ništa spektakularna" izmena koju je najavio Nikolić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC