• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuka prije Vuka!

Trener Partizana Vuk Rašović odbija da priča o sebi dan prije posljednje utakmice u prvom dijelu Superlige Srbije, protiv Čukaričkog, u gostima.

 Čuka prije Vuka! Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana nalaze se u paradoksalnoj situaciji:

U subotu od 15 časova u komšiluku, a Topčidersko i Banovo brdo dijeli "brisan prostor", imaju priliku da u posljednjem kolu jesenjeg dijela Superlige "ovjere" prvo mjesto i zimske pripreme, četvrtu sezonu zaredom odrade kao lideri.

Neko bi rekao - pozicija u kojoj bi svako želio da se nađe. Ali, nije baš tako!

Najviše zahvaljujući brojnim kiksevima svojih najvećih rivala, Crvene zvezde i Vojvodine, šampion je trenutno u situaciji da "brani" bod prednosti na tabeli, ali u isto vrijeme ekipa trenera Vuka Rašovića protiv Čukaričkog će braniti čast i ugled kluba, tri dana poslije nedolične eliminacije iz Kupa Srbije.

Crno-bijeli se pripremaju za duel sa crno-bijelima, dok im još bride obrazi od dva šamara koja su dobili na sjeveru.

"Ovo je za nas veoma važan meč. Nije bilo dobro protiv Spartaka, moramo mnogo drugačije da uđemo u utakmicu. Čukarički je najprijatnije iznenađenje u ligi, igraju veoma dobro i vrlo su motivisani. Iza njih stoji zdrav klub, dobro ih poznajem, vjerujem da će igrati vrlo agresivno", rekao je Rašović na konferenciji za novinare u Klubu sportista na stadionu Partizana.

Rašović u subotu neće moća da računa na povrijeđene Erika Đembu-Đembu, Nemanju Kojića, Nikolu Gulana, Andriju Živkovića, pod znakom pitanja je i Ismael Fofana, ali je u rotaciji Danilo Pantić, čija je zvanična promocija kao profi igrača kluba održana u isto vrijeme kada i konferencija za medije pred duel sa Čukom.

Mediji dugo već nagovještavaju da će se Partizan i Rašović razići poslije 15. kola Superlige, odnosno prije Nove godine.

"Mislim da sada stvarno nije moment za to. Sačekaćemo da prođe sutrašnja utakmica, pa onda možemo da napravimo analizu", naveo je trener crno-bijelih.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC