• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezda nije zadovoljna kad je Partizan prvi"

Dragan Džajić poručio je da ne može da bude zadovoljan dok je Partizan ispred, ali i najavio: "Liga šampiona sljedeće sezone".

 "Zvezda nije zadovoljna kad je Partizan prvi" Izvor: MONDO

Predsjednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić sumirao je utiske poslije burne polusezone.

U isto vrijeme, kako kaže, može da bude zadovoljan bodom zaostatka za Partizanom, s obzirom na to "da se sve radilo u letu", ali...

"Možemo biti zadovoljni ovim plasmanom i bodom zaostatka, jer smo sve radili u letu. Naravno, Crvena zvezda neće nikada biti zadovljna ako je Partizan ispred nje, ali u ovom trenutku sa bodom razlike i velikim izgledima da na proleće igramo važnu ulogu, moramo biti zadovoljni", rekao je Džajić novinarima na stadionu Zvezde na koktelu povodom obilježavanja 22. godišnjice od pobjede nad ekipom Kolo-kolo, u finalu svjetskog klupskog prvenstva.

Džajić je rekao da je Zvezdino osvajanje titule evropskog i svjetskog šampiona najveći uspjeh srpskog fudbala.

"Naravno da se uvijek rado sjećam tog dana i dobro je što Zvezda to obilježava. To je najveći uspjeh srpskog fudbala sa željom da Zvezda u neko dogledno vrijeme pokuša da ponovi taj podvig. Nije mala stvar osvojiti tutulu prvaka svijeta u tako jajkoj konkurenciji u kojoj je Zvezda bila", rekao je on.

"Činjenica je da je mnogo toga promijenjeno u društvu i srpskom fudbalu. Zvezda mora naći put da dođe do toga da igra u Evropi. To je prevashodni cilj i to nije neostvarivo. Možda ćemo već sljedeće godine igrati u Ligi šampiona, to je želja svih u klubu. Moramo da napravimo dobar tim, dominantan u našem fudbalu, a onda iz godine u godinu da pokušamo da što više napredujemo u Evropi", rekao je Džajić.

Džajić je istakao da ga je iznerviralo što su pojedini igrači tražili raskid ugovora i dodao da klub neće pobjeći od obaveza.

"Niko nije bio neupućen da je klub u velikim problemima, igrači takođe. Iznerviralo me je što su igrači u posljednjoj sedmici podnosili zahtjev za raskid ugovora. To nije bilo potrebno, moglo je da se sačeka desetak dana. Oni imaju ta prava, ali ne volim da nas dovode u tešku situaciju, da se borimo i sa protivnikom na terenu, Vojvodinom, koja je u našim uslovima jedna od najboljih ekipa", rekao je on.

"Mogli su da sačekaju da to riješimo i zato tim igračima nema mesta u Crvenoj zvezdi. Svi koji ne žele, neka od januara dođu u klub i da nađemo zajedničko rješenje. Oni su svjesni da mogu da napuste Zvezdu i odluka neće biti na nama nego na njima. Zvezda neće pobjeći od obaveza iz ugovora, to će se poštovati, ali takvim igračima neće biti mjesta u klubu", dodao je Džajić.

Predsjednik crveno-bijelih rekao je da je trener Slaviša Stojanović radio pod velikim opterećenjem i da će on nastaviti da radi.

"Sve informacije o treneru i igračkom kadru dobićete narednih dana. Nepravda je kada je on u pitanju, mnogo toga mu stavljano na teret, radio je pod velikim opterećenjem, izdržao je veliki teret i breme. Ali svi koji su radili i koji ce raditi susretaće se sa takvim problemom", kazao je on.

"Stojanović će nastaviti da radi, mi ćemo imati sjednice UO i donosićemo odluke, ne samo kada je u pitanju trener, ima još mnogo važnih stvari koje bismo trebali da riješimo", dodao je Džajić.

On je istakao da će zvezda na prvi dio priprema ići na Kopar i "da će morati da se obave jače pripreme, da svi igrači počnu u isto vrijeme, kako bi ravnopravno konkurisali za titulu, što je prevashodni cilj".

"U posljednje vrijeme često sam razgovarao sa igračima. Pokušćemo da ispunimo sve što smo obećali. Moraju dobro da se odmore i pripreme za nastavak sezone", rekao je Džajić i dodao da bi sjednica UO trebalo da bude održana sutra ili u utorak.

(MONDO/Beta, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC