• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezda pita za vezistu Radničkog

Zamjenik kapitena Radničkog iz Niša i ofanzivni vezista Saša Stojanović, iako 30-godišnjak, interesantan je beogradskoj Crvenoj zvezdi.

 MONDO: Zvezda pita za vezistu Radničkog Izvor: MONDO

Crvena zvezda će ove zime pokušati, prije svega da stabilizuje situaciju u svom igračkom kadru, koji se zloslutno raspia, a onda i da pronađe prava pojačanja za nastavak trke narednog proljeća.

MONDO saznaje da u Ljutice Bogdana razmišljaju o tome da konkurenciju u sredini terena pojačaju dovođenjem iskusnog i kvalitetnog ofanzivnog veziste Radničkog iz Niša, Saše Stojanovića.

Ovaj fudbaler koji podjednako dobro koristi obje noge ima 30 godina, međutim igra u konstantno dobroj formi i - što je Zvezdi posebno važno - ugovor mu ističe narednog juna. To znači da Radnički ne bi mogao mnogo da "zateže" u eventualnim pregovorima.

U Radničkom, rečeno je našem portalu, planiraju da od četvrtka razgovaraju sa svakim od prvotimaca o planovima, željama, nastavku ili prekidu saradnje, a kada je o Saši Stojanoviću riječ, klub želi da ga zadrži.

On je ove sezone odigrao 14 od 15 utakmica u Superligi, postigao četiri gola i zabilježio dvije asistencije. Igrao je i u dva meča u Kupu Srbije.

Stojanović je u Niš došao prije godinu i po dana iz kiparskog Etnikosa, a prije toga nastupao je za Hapoel Haifu, Aris iz Limasola, Rozendal, Ajndhoven, drugom timu PSV-a... U 33 utakmice za Radnički postigao je sedam golova i imao sedam asistencija.

(MONDO, foto: Beta/Saša Đorđević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC